reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja bielucha mieszam z owocami ze sloika musze kupic mrozone truskawki i porobic...
myszowata te deserki to raczej w podrozy bym uzyla albo jak mija pora karmienia to na szybk odac zeby nie byl glodny
myszowata te deserki to raczej w podrozy bym uzyla albo jak mija pora karmienia to na szybk odac zeby nie byl glodny
M
myszowata
Gość
mysza współczuję Ci, to musi być frustrujące tak na wszystko uważać, mam w rodzinie dwoje dzieci ze skazą i wiem co ich mama przeżywała...
k_aralajna
Fanka BB :)
pawel dzis zjadl pol nalesnika z dzemem jablkowym domowej roboty, tylko zamiast mleka dalam wode gazowana, no i dalam 2 jajka, zobaczymy czy nic mu nie bedzie ale podejrzewam ze nic, zoltko normalnie je, a biszkopty tez je wiec bialko chyba tez ok
karlajna moj nalesniki to juz dawno wcina na pewno nic mu nie bedzie.
My juz od sloików odchodzimy mam chyba ze 3 w szafce i wiecej nie kupuje,bo Jasiu woli normalne jedzonko.Robie mu barszczyk ,indyka,golabka,poledwice czy makaron z serem no wszystko procz smazeniny a jak uwielbia kluski;p
kaszek nie jada procz mannej i klik do mleka.
Owoce uwielbia, szczegolnie banan,mandarynbka.Paluszki tez wcina te ljkonik junior albo wafle ryzowe,jedyne co ma eko to jablka,jajka i golabka.A dziecko zdrowe i zoladek nie szwankuje.
jedynie je mleko dla dzieci nic innego specjalnie dla niego nie kupuje a obiadki z mrozonek z biedronki wcina;p
My juz od sloików odchodzimy mam chyba ze 3 w szafce i wiecej nie kupuje,bo Jasiu woli normalne jedzonko.Robie mu barszczyk ,indyka,golabka,poledwice czy makaron z serem no wszystko procz smazeniny a jak uwielbia kluski;p
kaszek nie jada procz mannej i klik do mleka.
Owoce uwielbia, szczegolnie banan,mandarynbka.Paluszki tez wcina te ljkonik junior albo wafle ryzowe,jedyne co ma eko to jablka,jajka i golabka.A dziecko zdrowe i zoladek nie szwankuje.
jedynie je mleko dla dzieci nic innego specjalnie dla niego nie kupuje a obiadki z mrozonek z biedronki wcina;p
k_aralajna
mazia tak tylko moj ma skaze bialkowa
reklama
moniSkaBe
ehhh... jak Pawelek kiedys jadl wszystko co przygotowala, tak teraz ma bunt. Od jakiegos tygodnia je bardzo malo, a obiadow wcale. Jedyne co to zje na kolacje na 240 wody mleka z kleikiem i w nocy raz.
No czasami zje tez kaszke manne rano.. a dalej to tylko skubie co i raz cos.
Zwariuje. Psychicznie juz siadam, bo wydziwiam cholera rozne posilki warzywne to nie, zje kilka lyzek i nie.
Sloiczkow tez nie chce jesc.
No czasami zje tez kaszke manne rano.. a dalej to tylko skubie co i raz cos.
Zwariuje. Psychicznie juz siadam, bo wydziwiam cholera rozne posilki warzywne to nie, zje kilka lyzek i nie.
Sloiczkow tez nie chce jesc.
Podziel się: