reklama
kasia0305
Fanka BB :)
Dziewczyny co radzicie? Czy jesli moje dziecie nie chce jesc zupki to dac jej mleko, czy troszke ja przeglodzic?? Dodam, ze napewno jest glodna bo butle wypija bez oddechu.
Moja też tak ma- ale ona generalnie niejadek straszny, tylko, że zamiast wszystkiego najlepszy cyc. Jak nie chce obiadku to zazwyczj trochę czekam i robię kolejne podejście. Na ogół zjada choć ilości malutkie.
Y
yra245
Gość
dziś wyczytałam w gazecie mamo to ja fajny przepis, kleik ryżowy i do niego zmiksować banana, wiem to to samo co kaszka bananowa ale kleik jest dużo tańszy i zawsze można dodać jakiś owoc. będę tak kombinowac. jutro spróbuje.
moniSkaBe
Yra a co powiesz na manne z owocami?
My jadamy takie sniadanka.
Manna jeszcze tansza i wydajniejsza.
My jadamy takie sniadanka.
Manna jeszcze tansza i wydajniejsza.
M
myszowata
Gość
yra ale wtedy ten kleik to już bez mleka, tak?
Y
yra245
Gość
myszowata jest napisane że na mleku modyfikowanym.
kurde ale manna długo się gotuje co nie haha leń zemnie
bo tu tylko wrzątek i zalewam. a mannę trzeba gotować. chyba?
kurde ale manna długo się gotuje co nie haha leń zemnie
bo tu tylko wrzątek i zalewam. a mannę trzeba gotować. chyba?
moniSkaBe
tak, 2 minuty
M
myszowata
Gość
yra to fajny kleik - jakiej firmy? my mieliśmy nestle i był bez mleka w skałdzie
Y
yra245
Gość
ale to taka zwykła ? bo mam taką najzwyklejszą?? czy kaszka manna błyskawiczna? robisz na modyfikowanym?? moniska głąb zemnie w gotowaniu )))) jezu jeśli ugotowanie kaszy mannej można nazwać gotowaniem hahahahaha
edit: myszowata nie powiem ci bo mam nasypane w puszce, ale w sumie to nigdy nie pomyślałam o tym i zawsze robiłam go na wodzie. a może faktycznie powinnam była dodać mleko ? nie mam pojęcia jaki to był. szukam w necie może skojarze obrazek.
edit 2: to pięknie - najprawdopodobniej robiłam kliek ryżowy na wodzie a powinno być na mleku. o dziwo jasiu zjadał. ale rzadko robiłam bo to takie bez smakowe i coś mu dodawałam. pięknie zdolna jestem.
edit: myszowata nie powiem ci bo mam nasypane w puszce, ale w sumie to nigdy nie pomyślałam o tym i zawsze robiłam go na wodzie. a może faktycznie powinnam była dodać mleko ? nie mam pojęcia jaki to był. szukam w necie może skojarze obrazek.
edit 2: to pięknie - najprawdopodobniej robiłam kliek ryżowy na wodzie a powinno być na mleku. o dziwo jasiu zjadał. ale rzadko robiłam bo to takie bez smakowe i coś mu dodawałam. pięknie zdolna jestem.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: