reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

Mąż kupił własnie Nan 2 i tez zauważyłam ze sie nie rozpuszcza... .Zawsze kupuje bebiko2 ale nie było w auchanie i w marche a do tesco juz nie pojechal.

Ostatnia edycja:
reklama
Mi sie chyba mleko juz konczy.:-(..coraz mniej moge odciagnac...i Mlody ma dalej te plamki po zwyklym mleku, schodza po godzinie, ale nie podobaja mi sie, wiec zrezygnuje na razie z niego....
Zastanawialam sie dzisiaj nad kupnem mm, w efekcie kupilam z 2 firm, ale takie od razu gotowe w kartonikach, bo te wielkie puszki mozna trzymac tylko do 4 tygodni. A ja nie sadze, zebym Mlodemu az tyle dawala, tylko do kaszek potrzebuje...na razie....juz sama nie wiem co mysle....

No i Mlody dzisiaj zjadl caly sloik 190g obiadku(warzywna lasagna) z kawalkami, i to takimi wiekszymi, i bylo bez problemu. Wczesniej moze mu firma nie podpasowala?

a mnie dziś moje dziecko zaskoczyło; na obiad zjadło duży słoik pomidorówki z Hipp. powiem Wam że próbowałam ją i bardzo smaczna . oby tak dalej jadła to będę zadowolona :)

Mam pytanie do mam karmiących piersią. Ile wasze maluchy jadają innych posiłków niż pierś i jakie to są posiłki? Pytam bo nie wiem czy Lila dobrze je i czy nie za mało. Oto jej menu:
1. kaszka na mm.
2. zupka
3. Pierś+ pierś (po żłobku obydwie na raz)
4. deser lub jogurt z owocami
5. Pierś, pierś..........aż do rana

reklama
Czy ktoras z mam karmi mlekiem nan 2. Dostaje szalu z tym mlekiem, nie chce mi sie rozpuszczac, nie wiem czemu:( Probowalam z zimna, goraca, letnia woda i nic. Z jedynka nie bylo takich problemow.
Ja kupuje Nan Active 2 a teraz Nan PRO 2 i nigdy nie miałam problemów z rozpuszczaniem się mleka.
Daję też kaszkę z lipą i też fajnie się rozpuszcza. Robię tą kaszkę w butelce i najpierw sypię mleko i rozmieszam, a dopiero potem kaszkę

Do góry