reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
moniskaBe ale Twój Pawełek miał chyba uczulenie na mleko krowie/skaze, dobrze pamiętam??? Jeśli tak to nie podawaj Bebiko bo ono też uczula :sorry2:

matko z córką... właśnie doczytałam: skąd wy bierzecie gołębie dla dzieci? hehe są jakieś słoiczki z gołębim mięsem??? :D

Ostatnia edycja:
Załamuje juz ręce. siedze i chce mi sie ryczeć. Nikodem zjadł 80ml mleka przez caly dzień, słoik marchewki i kaszke.
Ale jestem zła.:(!
wszystko jest podporzadkowane pod jego jedzenie. Nawet nie mogę go z nikim zostawic bo wiem ze nie zje.

eeeeee....to może mój pośpiech sprawił, że przeczytałam 3 dni, ale lipa:-D
pewnie tak :-)
moniskaBe ale Twój Pawełek miał chyba uczulenie na mleko krowie/skaze, dobrze pamiętam??? Jeśli tak to nie podawaj Bebiko bo ono też uczula :sorry2:

matko z córką... właśnie doczytałam: skąd wy bierzecie gołębie dla dzieci? hehe są jakieś słoiczki z gołębim mięsem??? :D
Gosia niby mial stwierdzona skaze, ale tamtej Pani doktor nie ufam, Pepti ani Nutramigenu nie chcial pic, Nan HA tez nie, jak dostal Bebiko zolta jedynka to uczulenie zniknelo. Czyli co? skazy bialkowej nie ma, ale za to ma uczulenie na rozne inne produkty.
Wczoraj dostal jarzynowa z selerem z skladzie i dzisiaj widze efekty. buzia czerwona i na dekolcie czerwone zaognione plamy. ehhh..
Ja dzisiaj ugotowałam w parowarze włoszczyznę z mrożonki hortexu, dodałam trochę wody, łyżeczkę oleju i 2 łyżeczki Sinlacu, zmiksowałam i chyba smakowało :) na pewno bardziej niż słoiczkowe zupki

ja dzisiaj zrobilam ez swoja zupke: ziemniak, marchew, pietruszka, kaszka manna..
dodalam troszke mleczka , zeby rozrobic i co? strasznie smakowalo.. chyba pierwszy raz mi sie nie krzywil podczas kilku pierwszych lyzeczek.
Chyba zaczne sama gotowac.. bede miala przynajmniej pewnosc, ze nie ma podstepnego selera albo skrobi kukurydzianej w skladzie..
tylko jedyny minus to brak ekologicznej zywnosci.
ale z drugiej strony i tak kiedys zacznie jesc te wszystki pedzone warzywa...

reklama
Do góry