reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

U mnie malutkiej niestety słoiczki nie smakują wiec gotuje sama :) Fakt faktem taniej wychodzi i cmokaniem dostaje uznanie co do mojego gotowania. Zastanawiam się czy można już dodawać buraczka?? Może bylo na ten temat ale ciezko mi jest wszystko przeczytac:sorry2: Pozdrowionka
ja gotowałam w tym tyg buraczka, wszystko ok a jak smakowało:tak:

reklama
a ja zrobiłam dziś zupkę dla małej i dodałam ćwiarteczkę małego pomidorka, oczywiście z naszej działki. zobaczymy czy coś nam jutro wyskoczy bo zupka na jutro

a u nas banan to miejsce pierwsze w owockach, Pola tak lubi banana że zjada teraz tylko deserki z bananem i kaszka też bananowa teraz :)

ugotowałam wczoraj jej zupkę aby dziś zjadła, zjadła całą miseczkę a jak mlaskała przy tym. dodałam troszkę pomidorka, dynię, marchwew, pietruszkę, selera, pora i króliczka, do tego kaszka manna i dziecko zjadło aż miło

reklama
A my zaczynamy romans z pokarmami stałymi :-)

Jabłuszko kochamy już wielce - teraz czas na marchewkę :happy2: Wczoraj pierwszy słoiczek Antko zjadł ... czekamy na 'wyniki' hehe 3mam kciuki za powodzenie :blink:

Mam dietę od pani dr dla dzieci karmionych piersią - poszukam photy to wstawię.

Do góry