reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
ja testowalam pomidora i nic nam nie bylo, kupy tylko sa wtedy koloru takiego podobnego jak po marchewce, a wieprzowiny chyba jeszcze nie jedlismy mam kupione jakies sloiczki ale jeszcze nie jadl

no i my już po słoiku szynka&pomiodory, poszło na oko ze 3/4 dużego słoika, więc nie jest źle, z tym, że ku mojemu zdziwieniu mimio, że na słoiczku stoi jak byk, że po 5 miesiącu nie była to gładka jednolita konsystencja a drobniutkie kawałeczki:szok:owszem wiedziałam, że z czasem konsystencja tych słoikowych dań staje się własnie taka, zeby dziecko uczyło się powoli normalnie jeść ale nie sądziłam, że tak wcześnie to następuje, Mały chyba właśnie tej konsystencji nie zaakceptował bo marudził przy jedzeniu

ja zauwazylam w tych po 6 miesiacu ze są tam normalne grudeczki jedzenia, ciekawa jestem jak maly sobie bedzie z nimi radzil jak juz zaczniemy jesc te sloiczki

reklama
U mnie malutkiej niestety słoiczki nie smakują wiec gotuje sama :) Fakt faktem taniej wychodzi i cmokaniem dostaje uznanie co do mojego gotowania. Zastanawiam się czy można już dodawać buraczka?? Może bylo na ten temat ale ciezko mi jest wszystko przeczytac:sorry2: Pozdrowionka

Do góry