reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
ionka też nie zamierzam podawać mm do 3 roku życia, choć tak ostatnio mówiła mi pediatra, a jakie są u was zalecenia?

tak, jak Heronek pisze: jako składnik potraw np. do ziemniaków od 6go miesiąca zycia, jako napój po 12 miesiącu.

no to mamy uczulenie na brzoskwinie ale go wysypało po nocce cale nozki i brzuszek buzka czysta ...kurczę

u nas wlasnie cala buzia.. tez podejrzewam brzoskwinie...

ooooooj współczujemy!! i witamy w klubie :-(
polecam wodę termalną :-)

Ja też fenistil kupiłam bez recepty.

Mam pytanie: chce małemu zagescic kaszką albo kleikiem ryżowym mleko, mam butelki TT, jakie smoczki się do tego nadają??? Bo przez 2 nie chce nic lecieć :(

reklama
a ja mam butle dr browns jednak smoczki do kaszki z dr browns m inie odpowiadaly nicnie chcialo leciec i 100ml pablo pil 30 minut heh
i kupilam do kaszki smoczek dynamiczny lovi ktory pasuje rowniez do mojej butelki dr browns szerokiej:tak:z niego leci idealnie:-)

Do góry