gdybyś zechciała przeczytać dokładnie to co napisałam, to wiedziałabyś o co mi chodzi. Kilkakrotnie pisałam, że daleka jestem od negowania kobiet, które karmić nie mogą choć próbowały. Za to nie wierzę w mity, że karmić nie mogą jeśli nigdy nawet nie próbowały tylko dały sobą manipulować - tak jak to miało miejsce odnośnie mojej osoby. Czy teraz już wyraziłam się dostatecznie jasno? Daleka jestem od obrażania kobiet, które nie karmią bo nie mogą - powtórzę to jeszcze raz.
Ty tego nie rozumiesz jak mogłam dać sobie wmówić - ja tego teraz też nie rozumiem, wtedy wydawało mi się, ze skoro w szpitalu tak powiedziała jedna z drugą pielęgniarka to tak jest. Nie miałam nawet nawału pokarmu - dosłownie nic więc łatwo było mi wmówić, że moje piersi są "puste". A pewnie wystarczyło tylko pokazać i pomóc.
Czy rolą Moderatora jest "ośmieszanie" wypowiedzi w innych wątkach? Nie wydaje mi się
a tak to odbieram. Jeśli obowiązuje regulamin na forum to obowiązuje on wszystkich, bez wyjątku. A jeśli każdy ma prawo wypowiedzi "jak mu się podoba" to ja również go mam. Prawda?
yyy teraz to chyba pojechalas ... gdzie ja niby osmieszalam twoje wypowiedzi ?? na jakich innych watkach ?? !! zanim kogos posadzisz to moze pomysl wczesniej ??
pisac mozesz jasna sprawa , ale nie wszczynac klotnie i siac zamet ... a tak zostalas odebrana niestety , wiec chyba warto sie zastanowic czemu ???
cztalam dokladnie kilka razy twoje wypowiedzi i jak dla mnie sa niespojne i tyle , napisalas wyraznie na poczatku , ze kazda moze karmic cycem , a jak nie karmi to albo jej sie nie chce , albo przez kogos , albo jeszcze cos
teraz znowu pisze o jakis mitach , ze karmic nie mogly , a nie probowaly nawet ... gubisz sie troche i tyle , wczesniej pisalas co innego
i nie wydaje mi sie , zeby ktoras z kobiet tutaj nie probowala wogole , a twierdzila , ze nie moze , bo to sie wyklucza i tyle
ja sie z toba nie zgadzam niestety
nie kazda kobieta moze karmic z roznych przyczyn i tyle
dla mnie koniec tej bezsensownej dyskusji :/
i tak jak juz pisalam ten watek mial sluzyc wymianie opini na temat karmienia piersia i MM rowniez !
porady , sposoby itd. , a nie dyskusja na temat tego kto moze , a kto nie moze , albo nie chce karmic , bo sorki , ale to nie nasz interes i tyle !