reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie - czyli nasze potyczki z cycuchami u butelkami:)

reklama
Ja tak karmiłam Lidkę jak jej kolki dokuczały bardzo mocno. Karmiłam na stojąco trzymając ją pionowo. Nie wiem czy o to Ci chodzi? Teraz małego kilka razy karmiłam tak że główka była niżej niż reszta ciała. Bark, uszko, pupa powinny być w 1 linii

czy któraś z Was widziała gdzieś smoczek chicco natural relax? ma główkę w kształcie kropli.. dostałam jeden taki i to jedyny, który akceptuje Mauryś a nigdzie ich nie ma bo ponoć są już wycofane z produkcji..

klasycznie najczesciej, z pod pachy (tak przystawiam tylko do prawej piersi) i w nocy na leząco (mały obok mnie)

ja karmię normalnie:) 3mam Hankę tak, że mój brzuch dotyka jej brzucha;) czasem na leżąco jak jestem padnięta, ale ta najzwyklejsza pozycja najbardziej nam odpowiada;)

reklama
Czy Wasze Dzieci robia czasem zielone kupki. Moja Milenka wczoraj zrobila dwie zielone, a dzis jedna zolta i jedna zielona. Nie wiem, co to moze oznaczac? Wczesniej robila zawsze zolte...

Do góry