romantyczkapl
Początkująca w BB
przecież od jednego razu picia z butelki noworodek nie zapomni jak chwyta się pierśNa pewno nie zgodzę się na butelkę. Na szczęście w moim szpitalu dokarmiają kieliszkiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przecież od jednego razu picia z butelki noworodek nie zapomni jak chwyta się pierśNa pewno nie zgodzę się na butelkę. Na szczęście w moim szpitalu dokarmiają kieliszkiem...
przecież od jednego razu picia z butelki noworodek nie zapomni jak chwyta się pierś
ja tez szlyszlam ze karmi sie na zadanie, ja Nine mam przez pierwsze 2 tyg budzic na karmienie zeby troszke przybrala jako ze wczesniak,... a poeniej to jak jej sie bedzie chcialo... ja np przy Wojtaszku, wstawalam nawet co 8-11 h (nocne spanie).