she_84
Fanka BB :)
Flaurka, co do kaszki, to ja mojemu dalam 2 razy na noc bezmleczna i bezglutenowa i 2 razy mi spal duzo gorzej niz bez kaszki (pobudki co 1-1,5godz) wiec trzeci raz napewno narazie nie podam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie poddalam i zaakceptowalam swoj los. Jak on chce jeśc w nocy co godzinę to niech je, ja wytrzymam, a za to jak bedzie nastolatkiem i bedzie chcial pojechac pod namiot pierwszy raz, to mu zabronie, za kare za to nocne żarcie w niemowlęctwie.
Wieczorem robie mu 150ml mm, wypija, poprawia cyckiem, robi mu sie az menisk wypukły w brzuchu i wylatuje to mleko z niego przy kazdym nacisnięciu. I co - i wytrzymuje do 1 a potem festiwal zarcia - co godzine, az do rana. Kaszka zapychac nie bedę, ma ta skazę a kaszka podwyzszy ryzyko alergii, a tych mocno nie chce, licze na to, ze ta skaza to wszystko w tym temacie...
Tak wiec maly spi, a ja nie. Jak ja sie poloze to on postanowi wstac i jeśc