reklama
Flaurka
Fanka BB :)
POMOCY
Nie chce jeśc tego mleka Bebiko HA - brzydzi sie (ja też).
Dzis zmarnowalam 60ml swojego mleka, bo dowalilam do tego 40ml Bebiko i chcialam go tak oszukac i dupa - dalej ryk.
Do butelki go ciagnie, chetnie dziub otwiera, ale jak poczuje smak to jest ryyyyk.
Był glodny jak cholera, wiec tez brak checi odpada.
Jakies inne mleko HA jest lepsze? Mialyscie problem z wybrednościa maluchow??
Cokolwiek Wam do głowy przychodzi - ja go musze do mm nauczyc bo do pracy wracam - nie odciagne tyle zeby mu zapewnic pokarm na 8h...
Nie chce jeśc tego mleka Bebiko HA - brzydzi sie (ja też).
Dzis zmarnowalam 60ml swojego mleka, bo dowalilam do tego 40ml Bebiko i chcialam go tak oszukac i dupa - dalej ryk.
Do butelki go ciagnie, chetnie dziub otwiera, ale jak poczuje smak to jest ryyyyk.
Był glodny jak cholera, wiec tez brak checi odpada.
Jakies inne mleko HA jest lepsze? Mialyscie problem z wybrednościa maluchow??
Cokolwiek Wam do głowy przychodzi - ja go musze do mm nauczyc bo do pracy wracam - nie odciagne tyle zeby mu zapewnic pokarm na 8h...
she_84
Fanka BB :)
Flaurka, ja za bardzo nie pomoge bo moj pil ten Enfamil i jak probowalam i porownywalam z moim mleczkiem to bardzo podobny smak. i Stasiek nie wybrzydzal. z tego co slyszalam to te wszystkie dla alergikow sa ohydne
Yolanta
Kicia
No mój też jak już trzeba to Enfamil pije, jak na moje całkiem smaczny. Ja (ale to ja, nie zmuszam) bym na Twoim miejscu spróbowała z normalnym mlekiem mod. Nie wiem, pożyczyła od Mysia na jedną porcję i sprawdziła reakcję. Bo może to tylko na mleko przez Ciebie wypite, a to w mm nie będzie przeszkadzać? Nie wiem gdzie tu logika, kobietą jestem, ale w takiej sytuacji, że trzeba, a się nie da, trzeba kombinować.
A może to pomoże: http://phys.org/news/2012-10-genetically-cow-yields-hypoallergenic-high-protein.html ?
(nie wiem jak u Ciebie z angielskim, chodzi o to, że wynaleźli krowę dającą hipoalergiczne mleko )
A może to pomoże: http://phys.org/news/2012-10-genetically-cow-yields-hypoallergenic-high-protein.html ?
(nie wiem jak u Ciebie z angielskim, chodzi o to, że wynaleźli krowę dającą hipoalergiczne mleko )
Ostatnia edycja:
reklama
ta krowa jest modyfikowana genetycznie , wiec ja bym jej kijem nie ruszyla A wogole to jest skandal, zeby kobieta nie mogla odplatnie byc ten minimum rok na macierzynskim Ja bym na Twoim miejscu Flaurka wolala rozszerzyc diete niz dawac mleko w proszku. Przed praca i po cycanie a w trakcie marchewka i s-ka.
Andav - i jak tam u tesciow? Mnie szczesliwie ominelo . Nie wiem czymu, nie pytalam, wole tematu nie ruszac . Moja tesciowa by nie miala nic przeciwko widziec nas i co weekend (nawet z noclegiem) ale dla mnie to i raz na rok za duzo - nie lubie baby i juz
Andav - i jak tam u tesciow? Mnie szczesliwie ominelo . Nie wiem czymu, nie pytalam, wole tematu nie ruszac . Moja tesciowa by nie miala nic przeciwko widziec nas i co weekend (nawet z noclegiem) ale dla mnie to i raz na rok za duzo - nie lubie baby i juz
Ostatnia edycja:
Podziel się: