Flaurka
Fanka BB :)
Super She - ciesz sie cycowaniem - a zeba sie nie boisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super She - ciesz sie cycowaniem - a zeba sie nie boisz?
Przeczytałam ratunku -nie chce jeść i się przeraziłam...dziewczyny ratunku moje dziecko nie chce jeśc !!!!!!!!!!!!! to znaczy je ale z kazdej porcji coś zostawia dziś to juz poszalała schemat ma taki
5 rano 150 ml
9-10 150 ml
13 150 ml
16 150 ml
19-19:30 150 ml
a dziś z pierwszej porcji 20 ml z następnej 40 z następnej 70 z czwartej 10 no i z ostatniej 40 ml zjadla kilka łyżeczek marchewki. Myślałam że to zęby kupiłam jej zel dentotix czy jakoś tak podobno dobry i dalej nic. Zmieniłam jej butelke na inną bo myslałam że może ja drazni i dalej nie je. Mleko to samo herbaty jak jej podaje to pije duże ilości i tylko to. Nawet łyżeczką to mleko próbowałam podac to byłyśmy obie uwalone mlekiem bo też nie chciała. Mleka nie zmieniałam zagęszczacza nie i proporcji też nie. Nie wiem o co tu chodzi ale ona je za mało. Nie wiem co już robić do lekarza dopiero mam szanse w poniedziałek. Z tymi zębami to mi się wydaje że w miejscu gdzie jest prawa jedynka jest coś twardszego ale już sama nie wiem zel by chyba pomógł.
a to jeszcze napisze na dzisiaj swojego tysiecznego posta
wiec u nas juz chyba naprawde po problemie bo cyce pelne i mleko kapie jak na poczatku pomoglo przystawianie do lewej piersi spod pachy bo teraz Maly ladnie juz je i oproznia cala i chyba tez troche wyluzowalam
kingutek, ja sie nie znam na mm ale mysle ze Karolki to dobrze ujela. moze poprostu Twpjej Malej wystarcza mniej