reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

karmienie czyli barakudy i mimozy

reklama
W Polsce chyba by Cie na oddział z dzieckiem połozyli - tak miała koleżanka - dwa razy. Ja z zastojów wychodziłam obronna ręką, a raczej piersią, ale współczuje bólu, bo go znam. Nie znam bólu porodu, ale ten tez jest niezły. macierzyństwo to fajna sprawa;P

Andav - galopem do lekarza! Zapalenie to powazna sprawa, czesto wymagajaca hospitalizacji. Jesli Cie poloza, to na 100% z dzieckiem, wiec tego sie nie musisz obawiac. Szybkiego powrotu do zdrowia!! &&&!!!

Dziekuje dziewczyny!!!!! A ja znowu jakos sama sie wylizalam.... juz tak nie boli i nawet ta biala kropka sie zmniejszyla!!! moze rzeczywiscie bolalo mnie po tym manipulowaniu igla ale ciesze sie bo to cos bialego zeszlo albo mlody wyciagnal i juz tak nie boli!! tylko te powiekszone kanaliki mleczne dalej sa.... ale mnie tu juz nastraszyliscie szpitalem!!!

andav - moim zdaniem to jednak lekarz moglby obejrzec - lepiej trzymac reke na pulsie i zapobiec (kolejnemu) nawrotowi, niz dac sie rzeczywiscie wpakowac do szpitala :no: Przy zapaleniu i 40st goraczki moze sie zdarzyc:no2: Probowalam dzis do Ciebie zadzwonic ok. 14 ale nikt nie odebral a potem wredziolek mi przysnal i wiecej nie probowalam ;-)

A to bylas ty kugela??? no wlasnie wrocilam i tu jakis nieznany numer!!! :tak: Ale ja nie mialam goraczki- tylko ten bol ciala i bol przy przystawieniu!

ano jam ci to byla :-) Rob jak uwazasz andav ale to nie pierwszy raz z tym zastojem u Ciebie i moze lekarz by Ci poradzil jak go unikac w przyszlosci :happy2:

z tym ze ja bylam w pl u lekarza i przepisal mi antybiotyk i nic wiecej nie powiedzial- niewiem jakby tu bylo

kazdy lekarz jest inny, w PL czy DE niewazne, wazne zeby dobry :tak: A jak tak nie odebralas to myslalam, ze juz w szpitalu lezysz :szok: albo udajesz, ze Cie nie ma, bo nie znasz numeru ;-)

reklama
Ten w Pl byl najlepszy w miescie no i nie powiem ten antybiotyk mi pomogl!
hahaha a robie tak bardzo czesto ze nie odbieram jak nie znam nru :-D:-D:-D:-D

Do góry