reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie czyli barakudy i mimozy

reklama
W Polsce chyba by Cie na oddział z dzieckiem połozyli - tak miała koleżanka - dwa razy. Ja z zastojów wychodziłam obronna ręką, a raczej piersią, ale współczuje bólu, bo go znam. Nie znam bólu porodu, ale ten tez jest niezły. macierzyństwo to fajna sprawa;P

Andav - galopem do lekarza! Zapalenie to powazna sprawa, czesto wymagajaca hospitalizacji. Jesli Cie poloza, to na 100% z dzieckiem, wiec tego sie nie musisz obawiac. Szybkiego powrotu do zdrowia!! &&&!!!

Dziekuje dziewczyny!!!!! A ja znowu jakos sama sie wylizalam.... juz tak nie boli i nawet ta biala kropka sie zmniejszyla!!! moze rzeczywiscie bolalo mnie po tym manipulowaniu igla ale ciesze sie bo to cos bialego zeszlo albo mlody wyciagnal i juz tak nie boli!! tylko te powiekszone kanaliki mleczne dalej sa.... ale mnie tu juz nastraszyliscie szpitalem!!!

andav - moim zdaniem to jednak lekarz moglby obejrzec - lepiej trzymac reke na pulsie i zapobiec (kolejnemu) nawrotowi, niz dac sie rzeczywiscie wpakowac do szpitala :no: Przy zapaleniu i 40st goraczki moze sie zdarzyc:no2: Probowalam dzis do Ciebie zadzwonic ok. 14 ale nikt nie odebral a potem wredziolek mi przysnal i wiecej nie probowalam ;-)

A to bylas ty kugela??? no wlasnie wrocilam i tu jakis nieznany numer!!! :tak: Ale ja nie mialam goraczki- tylko ten bol ciala i bol przy przystawieniu!

ano jam ci to byla :-) Rob jak uwazasz andav ale to nie pierwszy raz z tym zastojem u Ciebie i moze lekarz by Ci poradzil jak go unikac w przyszlosci :happy2:

z tym ze ja bylam w pl u lekarza i przepisal mi antybiotyk i nic wiecej nie powiedzial- niewiem jakby tu bylo

kazdy lekarz jest inny, w PL czy DE niewazne, wazne zeby dobry :tak: A jak tak nie odebralas to myslalam, ze juz w szpitalu lezysz :szok: albo udajesz, ze Cie nie ma, bo nie znasz numeru ;-)

reklama
Ten w Pl byl najlepszy w miescie no i nie powiem ten antybiotyk mi pomogl!
hahaha a robie tak bardzo czesto ze nie odbieram jak nie znam nru :-D:-D:-D:-D

Do góry