reklama
A
asiunia876
Gość
mitaginka mysle ze na tym etapie juz zacznij od 2, chyba ze bedziesz je jeszcze zageszczac lub stosowac mleko AR to nr 3 - jezeli o TT chodzi bo w tych moge pomoc ;-)
mój Niki nie tolerował butli. jak miał 4 mce podalam mu kubek niekapek nuk i to byl strzał w 10tke
taki ustnik NUK FIRST CHOICE miękki ustnik niekapek silikon (1765447615) - Aukcje internetowe Allegro
taki ustnik NUK FIRST CHOICE miękki ustnik niekapek silikon (1765447615) - Aukcje internetowe Allegro
Justi83
Fanka BB :)
Mitaginka jak niewiele ulewa to zwykłe mleko , bo AR jest tylko do 6 mca później i tak musiałabyś przestawiać na zwykłe. Co do smoczka to myślę, ze możesz od 2 zacząć, na jedynce będzie mało lecieć i mała będzie się wkurzać. No chyba , ze zdecydujesz się na AR to te z Bebilonu (nie wiem jak inne) gęstnieje i trzeba trójprzepływowy.
My właśnie jesteśmy teraz na etapie przestawiania z AR na zwykłę i mamy teraz 2 łyżeczki AR 4 zwykłego i uff bez ulewań. Dziś będzie już 1 miarka na 5.. zobaczymy.
Morgaine u nas mały dostaje picie z tych butelek Butelka NUK z myszką miki!! Czerwona!! (1768408992) - Aukcje internetowe Allegro to te same prawda? chociaż mleka i kaszki je z aventu to do picia odpowiada mu ten.
My właśnie jesteśmy teraz na etapie przestawiania z AR na zwykłę i mamy teraz 2 łyżeczki AR 4 zwykłego i uff bez ulewań. Dziś będzie już 1 miarka na 5.. zobaczymy.
Morgaine u nas mały dostaje picie z tych butelek Butelka NUK z myszką miki!! Czerwona!! (1768408992) - Aukcje internetowe Allegro to te same prawda? chociaż mleka i kaszki je z aventu to do picia odpowiada mu ten.
akkm
Justi powiedz mi jak długo już przestawiasz z AR na zwykłe bo my jestemy na pepti i lekarka tez kazała nam przechodzić już na HA i jak nie bedzie zadnych problemów to na zwykłe, ale ja nie wiem ile ma trwac takie przejscie jak teraz daję jej 2 miarki HA i 3 pepti to przez ile taka proporcje dawac tydzien czy zadługo ? i zwiększyć na 3 Ha i 2 pepti czy jak?
Justi83
ja co dobe zmniejszałam o 1 miarkę AR i zwiększałam zwykłe, bo nie ulweał, ale u mnie na bieżąco widać czy dobrze toleruje. Przy Rafale - tez miał pepti przechodziłąm co 2 doby z 6 miarek (1/5, 2/4, 3/3 itd) więc trwało to 2 tyg. WYdaje mi się , ze wystarczy. Stopniowo będziesz widziała czy się coś dzieje.
Ostatnia edycja:
reklama
akkm
a przy rafałku jak przechodziłaś to na HA i zostałaś już na HA czy potem znowu z HA na zwykłe?
Podziel się: