reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie butelką

Dziewczyny czy któraś z Was karmi butelka dr Brown's?? Kurcze ciągle mi się smoczki zatykają, kupiłam już nawet rozmiar 3 na próbę....

Ja mam takie buteleczki i jestem mega zadowolona:-) jak dla mnie cudo! Nic się nie zatyka, to napewno wina mleka:tak: na szczęście obyło się bez kolek. ale niewiem czy to akurat dzięki buteleczkom:sorry:
teraz muszę kupi większe bo mam na 120 ml a mały czasmi wypija więcej i muszę latac i dorabiac. dobrze ze mam 3 butle to mąż donosi świeżą dostawe i wymiane robimy hehe:-D

reklama
No wlasnie ile Wasze dzieciaczki wypijaja???:confused:
Nam lekarz powiedzial ze dzieci w wieku Adrianka powinny juz pic 150ml co 3 h:szok:a on pije60-90 ml :tak:ale ja sie tym nie przejmuj bo synus przepieknie ptrzybiera na wadze i rosnie:-)

Moja Gabi 24 kończy 3 miesiące i jak zje 120 to skacze z radości wtedy heheheh Czasami zdarza jej się zjeść 150-np w nocy lub na spacerze. Wymieniłam smoczki w dr Brown's i już jest oki. A co do redukcji kolek to faktycznie te butelki są rewelacyjne:-)

Ja Julce podaje butle tylko przed snem ale wtedy przewaznie wypija nie mniej jak 150...przeważnie 180 a 2 razy sie zdarzylo że wypiła 220!!! Oj ma spust ta moja córka ;)

O rany! To Borys spija nawet wieczorem 120 max- i już przy końcówce przysypia. Mało wciąga to też pewnie dlatego się budzi w nocy wtedy...:eek:

reklama
O rany! To Borys spija nawet wieczorem 120 max- i już przy końcówce przysypia. Mało wciąga to też pewnie dlatego się budzi w nocy wtedy...:eek:

elaine mój filip po kąpieli dużo zje ale i tak wstaje o 24, 3, 6 :sorry: teraz śpi już od 12.45:-) zaraz wstanie jedzonko, zabawa i znowu godzinna drzemka

tatuś też śpi hyhy

Do góry