reklama
Sylwio, avent ma swietną renomę i ogólnie jest doskonale wykonany, nic nie cieknie rewelka, tylko wytłumacz to naszym dziecio, Krzysiek powiedział mi np. na uszko, mamo, albo mi dasz Nuka First Choice( który podobno po licznych badaniach dowodzi iż jest jak bliźniak cyca)albo sama sobie kawę pij tym aventem a ja przejde na strajk głodowy. tak to było. Nie wiem , wydaje mi się że dla Krzyśka avent jest za długi i za twardy ( mowa o smoczku oczywiście ;D)
Próbowaliśmy jeszcze canpla, chicco, dr browna, i co , mam kolekcję smoczkó w szafie i chyba sobie z nich naszyjnik zrobię. ;D
Próbowaliśmy jeszcze canpla, chicco, dr browna, i co , mam kolekcję smoczkó w szafie i chyba sobie z nich naszyjnik zrobię. ;D
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Joanko bedziesz miala piekny i ogrinalny naszyinik!! ;D ;D ;D
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
JOANKO wlsnie obejrzalam te smoczki nuka naprawde fajne A te butelki z ustnikiem to niekapki czy zwykle. Ja wlasnie zamierzam niedlugo( 9 marca) niekapku uzywac i nie wiem jaki kupic?
M
Melanie
Gość
KUBKI NIEKAPKI to takie kubki z zamknięciem i ustnikiem do picia, żeby się dzidzia nie polała
reklama
kapki są nakładane na kubeczek i ... kapią, ;D jesli dziecko przechyli kubek do góry dnem a to dlatego że w ustniku są dziurki i nic poza tym, natomiast w niekapkach jest pod ustnikiem zamontowane takie cudeńko, które mimo wstrząsania kubkiem w pozycji do góry dnem , nie pozwala na kapanie ;D, płyn płynie tylko jeśli dziecko ssie, ot i cała filozofia, a jakie to przydatne, dla wiecznie piorącej mamy