reklama
Ja mam też 3-przepływowy. Karmie mała na dwójce i jest ok. Ale mała ma wzdęcia po takiej dawce nocnej kaszki. Ktoś mi powiedział, że za mocno ciągnie i lepiej na noc podawać jej łyżeczką to wtedy się tak powietrza nie nałyka. Ona kocha kaszkę i żal mi jej nie dawać. Więc od jutra będzie kaszka na dobanoc łyżeczką dawana.
M
Melanie
Gość
no właśnie, bo Paris tak mocno ciągnie : aż słychać jak "idzie" kaszka ;D
to ja kupie ten Y czy X
to ja kupie ten Y czy X
siwasek
Fanka BB :)
ciekawe czy igusia po tym dzisiejszym wyczynie z wypiciem soczku z butli, zacznie pić mleko z butelki, jutro spróbuje bo dzis juz nie chciałam jej męczyc ale wreszcie pojawiła sie nadzieja,
Edytka moze spróbuj tak jak ja dac soczek jabłkowy z butli Maciowi , ja dałam z Hippa , smoczek nuka
Edytka moze spróbuj tak jak ja dac soczek jabłkowy z butli Maciowi , ja dałam z Hippa , smoczek nuka
Olaf wściekał się przy butli, bo smoczek miał za małą dziurkę i musiał się nieźle naciągnąć, żeby się najeść, więc zaczęliśmy łyżeczką go karmić i wtedy juz zupełnie szał przy butelce (a na smoczkach jest napisane, że do mleczka do 6-mca). Kupiłam mu canpola trójprzepływowy i jemy na III. A do mleka muszę dodawać kleiku ryżowego, bo takiego wodnistego też nie zje. W każdym razie przekonał się z powrotem do butelki i łyżeczką jemy tylko zupkę i deserek.
Aha i jeden posiłek mleczny zastąpilismy już zupką jarzynową własnej produkcji, wcina że heejjjj..../
Aha i jeden posiłek mleczny zastąpilismy już zupką jarzynową własnej produkcji, wcina że heejjjj..../
monia77 pisze:Juz pisałam Grooha, że smoczki to temat-rzeka . Kamila też szalała strasznie, bo za mało płynęło i dławiła się, gdy płynęło za dużo : Mają te nasze dzieciaki wymagania ;D
Grooha, na rozszerzaniu diety mam do Ciebie pytanie
gdzie gdzie....????
reklama