K
karolinka1992
Gość
To dopiero początek starań także mam nadzieje ze to długo nie będzie trwało jakkolwiek to brzmi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilu dniowe masz cykle? Od którego dc zaczęłaś robić testy?Dziewczyny czy to juz ? 22dc testy owulacyjne robie pierwszy miesiąc
Cykle mam 33 dniowe a robie od 13 dnia i jest to pierwszy test z tam widoczna druga kreskaIlu dniowe masz cykle? Od którego dc zaczęłaś robić testy?
Jasne. Wg mnie jest już bardzo blisko, ale jeszcze nie jest tego samego koloru. Jednak pik zbliża się wielkimi krokami jak masz jak to może zrób jutro przed południem i zobacz jaki będzie.Cykle mam 33 dniowe a robie od 13 dnia i jest to pierwszy test z tam widoczna druga kreska