reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kalendarzyk online

Moje cykle są regularne, średnio trwają 24 dni. Ale przesunięcie okresu kilka dni w przód lub w tył jest dopuszczalne bo kobiecy organizm to nie robot
Napisałaś, ze cykle masz raz 21 raz 28 dni. Tak to zrozumiałam. A takie rozbieżności nie świadczą o regularności. Być może źle Cię zrozumiałam...?

reklama
Napisałaś, ze cykle masz raz 21 raz 28 dni. Tak to zrozumiałam. A takie rozbieżności nie świadczą o regularności. Być może źle Cię zrozumiałam...?
Większość miesięcy mój cykl trwa 24 dni, ale są tez miesiące w których cykl moze sie przesunąć w ta czy w ta stronę i nie jest to nic zlego. Na długość cykli wpływ ma wiele czynników np. Stres, choroba, tabletki

Dodatkowo aplikacja pokazuje przypuszczenia owulacji i dni płodnych a to czy owulacja będzie decyduje organizm a nie my czy aplikacja :) dodatkowo aplikacja działa w sposób czerpania informacji z poprzednich cyklów i wylicza dni płodne. Nie wiem czy zauważyłaś ale na początku sama wpisujesz ile trwa Twój cykl i ile dni krwawisz. Więc to co pokazuje flo czy inna aplikacja / kalkulator trzeba skonsultować z lekarzem, aby potwierdzić prawdziwość tych informacji.
Napisałam powyżej to co teraz Ty piszesz 😉

Większość miesięcy mój cykl trwa 24 dni, ale są tez miesiące w których cykl moze sie przesunąć w ta czy w ta stronę i nie jest to nic zlego. Na długość cykli wpływ ma wiele czynników np. Stres, choroba, tabletki
Oczywiście, ze tak. Tak jak napisałam wcześniej- Odniosłam się jedynie do Twojego stwierdzenia, ze masz cykle raz 21 raz 28 dni

Spróbuje z tym flo ostatnio okres wypadł na 17 lutego owulacje pokazuje mi na 2 marca choć dni płodne mam na pewno teraz bo akurat śluzu dużo jest a pojawił się on jakoś przedwczoraj

Spróbuje z tym flo ostatnio okres wypadł na 17 lutego owulacje pokazuje mi na 2 marca choć dni płodne mam na pewno teraz bo akurat śluzu dużo jest a pojawił się on jakoś przedwczoraj
No patrząc na długość cyklu dziś 10 dzień u Ciebie więc dni płodne się powinny zaczynać 😁 a planujecie fasolkę czy bardziej zapobiegawczo?

reklama
Do góry