reklama
Amandla
Fanka BB :)
V
villandra8
Gość
Ooooooo! To mi się podoba. W domu mówią na mnie "architekt naczelny" - no co? Ktoś musi zarządzać całym tym bajzlem pt. remont, a nie od dziś wiadomo, że kobietom zazwyczaj wychodzi to o niebo lepiej niż facetom (przynajmniej w przypadku moich dwóch panów to prawda).
Ja mam to szczęście, że dysponuję całkiem dużym pokojem dla Dzidzi, ale będę go urządzać od razu bardziej przyszłościowo - taki pokój typowy dla maluszka jest słodki, ale ograniczę sie tylko do dodatków, by nie musieć za kilka lat nowych mebli kupować.
Ja mam to szczęście, że dysponuję całkiem dużym pokojem dla Dzidzi, ale będę go urządzać od razu bardziej przyszłościowo - taki pokój typowy dla maluszka jest słodki, ale ograniczę sie tylko do dodatków, by nie musieć za kilka lat nowych mebli kupować.
Amandla
Mi też się podobają takie pokoje spokojne, jak te na ostatnich fotkach, na pewno kupimy czekoladowe łóżeczko, bo strasznie mi się podobają i mozna do nich dobrać białe i czekoladowe meble, również jestem za tym, by pokój był funkcjonalny i rósł razem z dzieckiem, a nie, żeby co roku robić rewolucję remontową
jeszcze kilka obrazków:
jeszcze kilka obrazków:
Ostatnia edycja:
fajnie zdjęcia :-) mi się podobają łóżeczka ciemnie ale chyba nie są praktyczne, bo pewnie szybko widać brud... my na razie nie będziemy urządzać pokoiku dzidzia będzie z nami ale później chciałbym zrobić taki prawdziwy pokoik, mi się wydaje że i tak za jakiś czas trzeba będzie ściany pomalować to akurat jak dziecko podrośnie to coś się pozmienia... no ale zobaczymy :-)
ja na razie kupiłam takie puzzle gąbkowe z cyferkami na podłogę żeby można było je rozłożyć i na nim dziecko może się bawić :-)
ja na razie kupiłam takie puzzle gąbkowe z cyferkami na podłogę żeby można było je rozłożyć i na nim dziecko może się bawić :-)
kamilaedi
juz o pokojach :-)
my mamy pokoj dla dzidzi, ale na poczatku maluch bedzie u nas w sypialni, a urzadzac bedziemy chyba dopiero jak juz dzidzia bedzie z nami...
my mamy pokoj dla dzidzi, ale na poczatku maluch bedzie u nas w sypialni, a urzadzac bedziemy chyba dopiero jak juz dzidzia bedzie z nami...
reklama
Mini55
&&&&&