reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

reklama
Awersja tak seria Hemnes z Ikea. Bardzo fajne, i oczywiście podwójne. Materac kupiłam taki SULTAN FLORVÅG Materac, poliuretan - 80x200 cm - IKEA i jest super, a M mnie wyśmiał, bo był zwinięty w taki rulonik :) Jeszcze jeden muszę dokupić, ten drugi można położyć na ten pierwszy przy złożonym łóżku ( materace dlatego nie powinny być za grube) lub kłaść za tapczan. Ja dla młodej chce kupić takie metalowe łóżko http://www.google.com/imgres?imgurl...sDYTotQa03oDQAg&itbs=1&sa=X&ved=0CE0QrQMwEDhk tylko białe.
Dzięki Kobitki. Trochę się napociłam z myśleniem. Jeszcze mam kilka pomysłów. Jak będzie cały skończony to wkleję zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Mnie się też to łóżko bardzo spodobało. Od kiedy dziecko może spać na takim łóżku?
Poza tym widzę że zrobiłaś co w twojej mocy aby nie było różowo :-D
Mnie by się było trudno oprzeć :)

Oj to u nas młody się przemieszcza, często znajduję go w poprzek łóżeczka, albo do góry nogami, albo na brzuchu itd, musieliśmy kupić osłonkę na całą długość łóżeczka bo ta do połowy była za krótka.
Ale łóżko z ikei godne uwagi.
Kiedyś słychać było z jego pokoju jakieś szamotanie, wchodzimy zobaczyć czy się nie odkrył a on spał tak:
Hubuś 174.jpg
No i często się uderzał głową czy nogami o szczebelki tak więc osłonkę ma już po całej długości łóżeczka.

Załączniki

• Hubuś 174.jpg
    Hubuś 174.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 131
Ostatnia edycja:
reklama
Moji z łozeczka do łozka wedrowali w wieku ok 1,5roku ale ta akrobatka to niewiem bo wedrujew nocy po całym łozeczku:szok:

Do góry