reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

Dziewczyny będziemy na dniach "wynosić" się z pokoju i urządzać go malej i tu jest zasadniczy problem różnica zdań miedzy mną a moim mężem on uważa ze mala nie potrzebuje w swoim pokoju żadnej kanapy/łózka dla dorosłego a ja uważam ze to się przyda nawet przy chorobach czy gorszej nocy a boje się ze jesli będę ja zabierać do nas to będzie spać z nami w łóżku i się przyzwyczai
Co o tym myślicie ????

reklama
Axa cudnie wyszło :szok::tak: troszkę sie kobitka naczekała (Ada oczywiście ;-)), ale za to teraz klękajcie narody :tak:

junior ma w pokoju oprócz szczebelkowego łóżeczka, sofe 2-os rozkładaną, karmię na niej i sypiam jak mam dużo gości :tak:

mell, ja małemu urządziłam pokoik bez kanapy, jedynie fotel wstawiłam do karmienia ale teraz jak z nim siedzę na tym fotelu to jest nam ciasno i zamierzam małą kanapę wstawić, bo nawet żeby poczytać mu bajki przed snem to się przyda, generalnie już zaczynam odczuwać brak tej kanapy :) nic się nie martw, faceci tak mają że są pozbawieni wyobraźni, ja z moim też nie raz wojowałam o różne rzeczy dla dziecka i wychodziło na to że miałam rację i się wszystko przydawało, teraz mąż mi pozwala wszystko kupować i się nie wtrąca, i słusznie :cool2:

Mell no mój cały czas oczami przewracał, jak pokój urządzałam, ale co mnie to :)
Kanapa fajna rzecz, rodzic się wyśpi, albo jak goście przyjadą, i teraz jak Adi ma jeszcze łóżeczko turystyczne, to można na niej usiąść, i ja też na niej przewijam Adi, albo wycieram po kąpaniu.

No i załatwione :-) Powiedziałam ''dziewczyny z forum'' mowia ...
Załamał się i powiedzial ze sie juz nie wtraca i on to przesuwac meble tylko bedzie :-p
A ma ktoras pomysl jaka ta kanapa???

No i załatwione :-) Powiedziałam ''dziewczyny z forum'' mowia ...
Załamał się i powiedzial ze sie juz nie wtraca i on to przesuwac meble tylko bedzie :-p
A ma ktoras pomysl jaka ta kanapa???

hi hi baby górą :-D:tak:
kanapa wygodna i rozkładana najlepiej (ja swoją kupowałam w Agacie jak jeszcze w ciąży byłam i na każdej swoje 4 litery posadziłam :-D )

Dobre moj tez czasem pyta co u wrzesniowych dzieci i sie nie odzywa za duzo jak czuje ze przewagi nie ma.
Fajny pokoj dla Ady

reklama
Pokój Alicji wygląda tak kiedy jest posprzątany:-)
Dywan jest do wymiany ale nie mogę sie zdecydowac na zaden i no i jeszcze kanapa
2013-06-28 14.30.59.jpg
2013-06-28 14.30.15.jpg2013-06-28 14.30.28.jpg2013-06-28 14.32.27.jpg

Załączniki

• 2013-06-28 14.30.59.jpg
    2013-06-28 14.30.59.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 339
  • 2013-06-28 14.30.15.jpg
    2013-06-28 14.30.15.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 323
  • 2013-06-28 14.30.28.jpg
    2013-06-28 14.30.28.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 339