stokrotka.af
Fanka BB :)
no nie teraz to ja mam doła jak widze wasze pokoiki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I my mamy gotowy zielony kącik :-)
Zobacz załącznik 489069Zobacz załącznik 489070
Zobacz załącznik 489071Zabawka z Ikei, która nas urzekła- przedstawiam Pana Brokuła
Zobacz załącznik 489072I Ramka na pierwsze foty Młodego
no to w końcu się zmobilizowałam i strzeliłam kilka fotek ;-)
Zobacz załącznik 489157Zobacz załącznik 489158Zobacz załącznik 489159Zobacz załącznik 489161Zobacz załącznik 489160
tymczasowo łóżeczko będzie stało w naszej sypialni , docelowo właśnie w tym pokoiku , w którym zrobiłam fotki
mam jeszcze do tego pokoiku takie firanki , ale na nie jeszcze czas , reszta jest przyktyta prześcieradłami
Zobacz załącznik 489162Zobacz załącznik 489163 ciekawe jak będą wyglądać
no to w końcu się zmobilizowałam i strzeliłam kilka fotek ;-)
Zobacz załącznik 489157Zobacz załącznik 489158Zobacz załącznik 489159Zobacz załącznik 489161Zobacz załącznik 489160
tymczasowo łóżeczko będzie stało w naszej sypialni , docelowo właśnie w tym pokoiku , w którym zrobiłam fotki
mam jeszcze do tego pokoiku takie firanki , ale na nie jeszcze czas , reszta jest przyktyta prześcieradłami
Zobacz załącznik 489162Zobacz załącznik 489163 ciekawe jak będą wyglądać
wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać, wstawię fote naszego pokoiku dla baby, tak na poprawe humoru jakby co ;-)
Zobacz załącznik 489646
taki, hmmm... kreatywny ten pokoik ;-)wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać, wstawię fote naszego pokoiku dla baby, tak na poprawe humoru jakby co ;-)
Zobacz załącznik 489646