reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

reklama
I my mamy gotowy zielony kącik :-)

Zobacz załącznik 489069Zobacz załącznik 489070
Zobacz załącznik 489071Zabawka z Ikei, która nas urzekła- przedstawiam Pana Brokuła :-D
Zobacz załącznik 489072I Ramka na pierwsze foty Młodego :)

pokoik super, pan brokuł rewelacyjny
też muszę sprawić sobie jakąś ramkę

no to w końcu się zmobilizowałam i strzeliłam kilka fotek ;-)

Zobacz załącznik 489157Zobacz załącznik 489158Zobacz załącznik 489159Zobacz załącznik 489161Zobacz załącznik 489160
tymczasowo łóżeczko będzie stało w naszej sypialni , docelowo właśnie w tym pokoiku , w którym zrobiłam fotki

mam jeszcze do tego pokoiku takie firanki , ale na nie jeszcze czas , reszta jest przyktyta prześcieradłami ;)

Zobacz załącznik 489162Zobacz załącznik 489163 ciekawe jak będą wyglądać ;)

super pokoik, świetny przewijak ;)
ja też chcę takiego kotka do zasłonek :D

fotki firanek to fotki z aukcji , bo ja ich jeszcze nie zawiesiłam , poczekam do września, dlatego też kotek też nie nasz ;)

gorgusia super!! alebur cudny pokoik- urzekł mnie:D Ja też myślałam o ramce i wpadła mi w oko na aukcji (jak narazie)

Załączniki

• wengesznurek.jpg
    wengesznurek.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 57
no to w końcu się zmobilizowałam i strzeliłam kilka fotek ;-)

Zobacz załącznik 489157Zobacz załącznik 489158Zobacz załącznik 489159Zobacz załącznik 489161Zobacz załącznik 489160
tymczasowo łóżeczko będzie stało w naszej sypialni , docelowo właśnie w tym pokoiku , w którym zrobiłam fotki

mam jeszcze do tego pokoiku takie firanki , ale na nie jeszcze czas , reszta jest przyktyta prześcieradłami ;)

Zobacz załącznik 489162Zobacz załącznik 489163 ciekawe jak będą wyglądać ;)

Cudny pokoik :) Też podobają mi się te "firanki" mają nawet swoją nazwę - Baby Ball :happy: Są wręcz "apetyczne" bym rzekła... ;P Mam podobną pościel, też w zielonym kolorze. Muszę tylko jeszcze zamontować Moskitierę i zobaczyć, czy mi się w ogóle podoba, bo jakoś się do niej nie mogę przekonać...

wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać, wstawię fote naszego pokoiku dla baby, tak na poprawe humoru jakby co ;-)
Zobacz załącznik 489646

Gdyby nie inny kolor ścian, to pomyślałabym, że wpadłaś z aparatem do mnie hehe:-D
Miałam tak samo jeszcze tydzień temu no ale w końcu się zebrałam, żeby trochę ogarnąć.

reklama
Do góry