reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

No dobrze Patrysia*, specjalnie dla ciebie moja sypialenka i łóżeczko wiklinowe hehe. Jednak nie mam tak ukończonej sypialni jak ma anusienka1986 :) Mam zamiar powiesić jakiś ładny obraz nad łóżkiem, jakiś tryptyk czy coś i oczywiście zmienić pościel na zieloną:D

Załączniki

• P1070364.JPG
    P1070364.JPG
    35,1 KB · Wyświetleń: 138
  • P1070365.JPG
    P1070365.JPG
    42 KB · Wyświetleń: 136
reklama
No dobrze Patrysia*, specjalnie dla ciebie moja sypialenka i łóżeczko wiklinowe hehe. Jednak nie mam tak ukończonej sypialni jak ma anusienka1986 :) Mam zamiar powiesić jakiś ładny obraz nad łóżkiem, jakiś tryptyk czy coś i oczywiście zmienić pościel na zieloną:D
Ślicznie :-)
Ja moze jutro sie zbiore i zrobie fotki naszego kącika :-)

super łóżeczko
a jak dokończysz tak jak już ma być
to kolejna fotka ;)

Ślicznie :-)
Ja moze jutro sie zbiore i zrobie fotki naszego kącika :-)

czekam z niecierpliwością

Ślicznie:))i dziękiuje:))

Widzę ze duzo dzieciątek(jak na razie)będzie otaczać się w zieleni hihi nasza sypialnia/salon też jest w zieleni(seledyn)i Marcelek bedzie tutaj z nami na razie:)

Podobno ten kolorek dobry dla dzidziolków:))bo uspokaja czy cuś...gdzies obiło mi się o uszy...

piekne te zielone kaciki! a my tez mamy Pana Brokula, ale jest on wegetarianskim przyjacielem naszego psa :-D
babeczki, a z tymi ochraniaczami do lozeczek to nie za goraco? gdzies czytalam ze to troche wentylacje i cyrkulacje utrudnia, i ja chyba poki co nie zakladam, moze jak sie zrobi chlodno...
u nas lozeczko stoi grzecznie w katku przy lozku i jeszcze nie ma w nim nawet przescieradelka. czekam do ostatniego momentu. zamiast poduszki pieluszka, zamiast kolderki - kocyk. na razie tak to widze. ale za to fajowa torbe na pieluszki zawiesilam na lozeczku. no i mam juz wszystkie skladowe kacika przewijakowego w lazience. nasciennym przewijak i kieszenie w ramach polki. jak powiesze, to sie podziele ;)

reklama
Do góry