reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
julienx, literki bardzo ładne, naprawdę. Jest wybór na allegro, ale nie wszystkie ładne, a te mi się bardzo podoboją.

awru, to czekamy na te fotki z niecierpliwością :))

MilaMika, witaj :)
Jesteś Majówką?

czy któraś z was mamy kupiła lampkę z ikei w kształcie księżyca (ew gwaizdki) i już u siebie zamontowała?
ja się własnie przymierzam do powieszenia tylko nie do konca wiem jak...?! tam sa tylko 3 śrubki i je przykręca się do sciany?!?! przecez nie do sciany sie je wkreca... a zadnego wieszaczka tam nie widze.
prosze o pomoc bo dla mnie jest to zbyt skopmlikowane ;)

ja mam gwiazdkę ale jeszcze jej nie zawiesiliśmy.. z tego co tam patrzyłam to tych śrub nie przykręca się do ściany tylko łączy się nimi gwiazdkę ze spodem.. do ściany trzeba będzie coś skombinować chyba :confused:

Dziewczyny o jakich lampeczkach mówicie tzn. piszecie? Możecie wrzucić jakieś foto albo linka?
Kurcze ja latałam po sklepach i nic specjalnego nie wpadło mi w oko. Kamil miał przy łóżeczku taki plaskaty jakby plafonik, który się włączało wciskając środek. To ustrojstwo było na baterie, które faktycznie doprowadzały nas do bankructwa i w końcu "mój" przelutował zwykły zasilacz. Teraz też szukacz czegoś podobnego, ale nie takie ***** jak poprzednie tylko cosik porządniejszego. I co? I ni ma ;(

Dziewczyny o jakich lampeczkach mówicie tzn. piszecie? Możecie wrzucić jakieś foto albo linka?
Kurcze ja latałam po sklepach i nic specjalnego nie wpadło mi w oko. Kamil miał przy łóżeczku taki plaskaty jakby plafonik, który się włączało wciskając środek. To ustrojstwo było na baterie, które faktycznie doprowadzały nas do bankructwa i w końcu "mój" przelutował zwykły zasilacz. Teraz też szukacz czegoś podobnego, ale nie takie ***** jak poprzednie tylko cosik porządniejszego. I co? I ni ma ;(

IKEA | Pokój dziecięcy | Oświetlenie dla dzieci

magda ja też mam 100 km, co to jest? to tylko 1,5 godz.drogi :-)
ja w czwartek się wybieram :-)
chcę kupić moskiteirę i pewnie parę innych drobiazgów :-)

magda ja też mam 100 km, co to jest? to tylko 1,5 godz.drogi :-)
ja w czwartek się wybieram :-)
chcę kupić moskiteirę i pewnie parę innych drobiazgów :-)
No tak 100 km to pikuś, ale....
Kierowcą jestem tylko ja i "mój", ale on wiecznie "arbait". Sama nie pojadę bo teraz mi się szpitale i badania szykują, więc nie ryzykuję. Kolejna sprawa ja już wszystko mam, tylko brakuje mi właśnie lampki i ****dełka do łóżeczka i po te 2 rzeczy nie opłaca mi się drzeć do Wrocka tak fakt faktem.
Coś wykombinuję chyba jeszcze....

reklama
Do góry