Jestem tu nowa. Przeglądam te Wasze pokoiki i cudne są. Niebawem może pokażę też fotkę kącika dla mojej kruszynki
reklama
corina
Fanka BB :)
czy któraś z was mamy kupiła lampkę z ikei w kształcie księżyca (ew gwaizdki) i już u siebie zamontowała?
ja się własnie przymierzam do powieszenia tylko nie do konca wiem jak...?! tam sa tylko 3 śrubki i je przykręca się do sciany?!?! przecez nie do sciany sie je wkreca... a zadnego wieszaczka tam nie widze.
prosze o pomoc bo dla mnie jest to zbyt skopmlikowane
ja się własnie przymierzam do powieszenia tylko nie do konca wiem jak...?! tam sa tylko 3 śrubki i je przykręca się do sciany?!?! przecez nie do sciany sie je wkreca... a zadnego wieszaczka tam nie widze.
prosze o pomoc bo dla mnie jest to zbyt skopmlikowane
magda102
Dziewczyny o jakich lampeczkach mówicie tzn. piszecie? Możecie wrzucić jakieś foto albo linka?
Kurcze ja latałam po sklepach i nic specjalnego nie wpadło mi w oko. Kamil miał przy łóżeczku taki plaskaty jakby plafonik, który się włączało wciskając środek. To ustrojstwo było na baterie, które faktycznie doprowadzały nas do bankructwa i w końcu "mój" przelutował zwykły zasilacz. Teraz też szukacz czegoś podobnego, ale nie takie ***** jak poprzednie tylko cosik porządniejszego. I co? I ni ma ;(
Kurcze ja latałam po sklepach i nic specjalnego nie wpadło mi w oko. Kamil miał przy łóżeczku taki plaskaty jakby plafonik, który się włączało wciskając środek. To ustrojstwo było na baterie, które faktycznie doprowadzały nas do bankructwa i w końcu "mój" przelutował zwykły zasilacz. Teraz też szukacz czegoś podobnego, ale nie takie ***** jak poprzednie tylko cosik porządniejszego. I co? I ni ma ;(
Dziewczyny o jakich lampeczkach mówicie tzn. piszecie? Możecie wrzucić jakieś foto albo linka?
IKEA | Pokój dziecięcy | Oświetlenie dla dzieci
magda102
Alis84 dobra kobieto niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi:-):-):-)
Ale extra te lampeczki, kurcze ja do najbliższej Ikei mam 100km, kurka wodna no...
magda102
No tak 100 km to pikuś, ale....magda ja też mam 100 km, co to jest? to tylko 1,5 godz.drogi :-)
ja w czwartek się wybieram :-)
chcę kupić moskiteirę i pewnie parę innych drobiazgów :-)
Kierowcą jestem tylko ja i "mój", ale on wiecznie "arbait". Sama nie pojadę bo teraz mi się szpitale i badania szykują, więc nie ryzykuję. Kolejna sprawa ja już wszystko mam, tylko brakuje mi właśnie lampki i ****dełka do łóżeczka i po te 2 rzeczy nie opłaca mi się drzeć do Wrocka tak fakt faktem.
Coś wykombinuję chyba jeszcze....
reklama
N
nataliak
Gość
magda na allegro jest pelno tych lampek z ikei, poszukaj tu: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy