reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

dzięki dziewczyny za komplementy pod adresem miśka.. przyznam nieskromnie, że na żywo wygląda owiele lepiej :-)
wczoraj zostały wniesione już mebelki i zamontowana lampa więc pokoik zaczyna nabierać docelowego wyglądu.. w tym tyg zamawiam łóżeczko i będzie już prawie wszystko :-D

aga jeśli dobrze zrozumiałam chcesz coś zadziałać na tej czarnej ścianie, tak? to może niech to będzie w kolorystyce tych pozostałych czyli w pomarańczu??;-)

reklama
aga jeśli dobrze zrozumiałam chcesz coś zadziałać na tej czarnej ścianie, tak? to może niech to będzie w kolorystyce tych pozostałych czyli w pomarańczu??;-)

dokładnie coś na tej czarnej ścianie, która jest z płyty, bo właśnie dodatkowo na tej ścianie będzie stała komoda w kolorze wiśni. mój M zobaczył Twojego miśka i się śmieje, ze jak znajdzie czas to mi podobnego namaluje właśnie tak jakby zza komody wychodził :-)

dziś pomalowaliśmy ściany i doopa.
tak gdzie ściana była żółta, to ten pomarańcz ślicznie pokrył.
a tam gdzie był groszek to farba nie pokryła :no:
Pani w sklepie zapewniała, że farba pokryje tą zieleń...
jutro spróbujemy drugą warstwę pomarańczu położyć(choć jakoś w to wątpię, bo jutro małż idzie do pracy a po pracy pewnie jak zwykle stwierdzi, że jest zmęczony:angry::wściekła/y:)

Alis super kacik:tak:
wszystko dopasowane kolorystycznie swietnie,lozeczko bomba,bardzo przytulnie:-)

Julienx wow:-)
przepiekny pokoik dla ksiezniczki Kluski.:-)

Ostatnia edycja:
Aga nie stresuj sie.
jak farba wyschnie to jutro ladnie pokryje na bank.
na ciemniejszym jest troche trudniej,ale wszystko da sie zrobic;-)i bedzie tak jak chcesz:tak:

A ja mojemu smykowi namalowałam takiego misia :tak:

Załączniki

• Zdjęcie0026.jpg
    Zdjęcie0026.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Majowa Mama super kubuś gratuluje talentu
Julienx jakie literki kupowałaś? jeśli się już chwaliłaś wybacz ale mam zaawansowaną sklerozę:sorry:
Ja literki kupić dopiero mogę jak urodzę, bo u nas z płcią to takie tylko "wygląda mi to na chłopaka"..

Do góry