reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Julienx - prześlicznie to urzadziiłaś, baaardzo mi sie podoba :-) Tylko Kluski brakuje, chyba się dziewcze zakocha w swoim pokoiku

reklama
To ja pokażę kącik naszej córeczki i od razu zaznaczam prawdziwy kącik bo malutka nie będzie miała swojego pokoju z racji tego że mieszkamy w jednopokojowym mieszkanku :(
Stan kącika na zdjęciach jest jak widać jeszcze surowy. Na ścianach pojawią się malunki i inne pierdółki ale zaczniemy dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz małż ma za dużo pracy w pracy ;) Szuflada do łóżeczka też zostanie dopiero złożona na dniach :p
Alise łóżeczko jest świetne a aplikacja misia słodziutka i jak się wpasowaliście z kolorem do waszego pokoju. Nie przejmuj sie my tez Małemu urządzamy kącik w naszej sypialni.

Alis84 - śliczne łóżeczko - bardzo mi sie podoba :)

a ja kupiłam klusce kilka drobiazgów do pokoiku:

Dwie lampy wiszące

Przewijak

łóżeczko :) - założyłam sobie już ochraniacz :) na probę :)

Wieszaczek

udało mi sie kupić uchwyty do komody
Julienx obarki sa słodkie takie do schrupania. Też bym chciała miec taki pokój po prostu jest księżniczkowy.

Julienx- nazwa pokoju Kluski rewelacyjna!:-D i sam pokój też extra!! Nie wiem w sumie co podoba mi się najbardziej, ale chyba po ostatnich zdarzeniach zazdroszczę Ci ślicznego przewijaka;-) .... no i jeszcze ten wieszak.... I ochraniacz też śliczny... No super!!!:tak:
Alis- maluszek na pewno będzie miał u siebie bardzo przytulnie, dokumentuj na bierząco postęp prac dekoracyjnych!:tak:

.........a do nas dotarł wreszcie (czekam od 2 lutego...) leżaczek! No dobrze, warto było czekać, jest śliczny.... no i cieszę się że przyszedł przed porodem;-)

evelle łóżeczko suuper :tak:
julienx pokój jak z bajki, aż zazdroszczę klusce ;-)
mam miśka :-):-):-) wyszedł świetnie!!
mąż za chwilę zgra fotę z komóry na kompa to zrobię prezentację ;-)
mam :-D zdjęcie robione komórką więc kolory trochę przekłamane..
Zobacz załącznik 234022
wymiar ok 2x2m
jeszcze tylko kilka poprawek i będzie git ;-)
awru misiek świetny, ja też się nad czymś zastanawiam, bo na jednej ścianie mamy płytę - czrarną reszta ścian będzie w odcieniu pomarańczowym..
i tak się zastanawiam, czy na tej czarnej płycie nie walnąć jakiegoś podobnego miśka, tylko nie wiem, czy wtedt zwykłą białą farbą :confused:

To ja pokażę kącik naszej córeczki i od razu zaznaczam prawdziwy kącik bo malutka nie będzie miała swojego pokoju z racji tego że mieszkamy w jednopokojowym mieszkanku :(
Stan kącika na zdjęciach jest jak widać jeszcze surowy. Na ścianach pojawią się malunki i inne pierdółki ale zaczniemy dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz małż ma za dużo pracy w pracy ;) Szuflada do łóżeczka też zostanie dopiero złożona na dniach :p

alis kącik po malutku po malutku i będzie git,:-) ja jeszcze nie mam kącika, przy dobrych lotach moze jutro pomyślimy o malowaniu 2 ścian, bo wczoraj farbę zakupiliśmy:-)

Evelle i Alis, super lozeczka macie. Jak moje lozeczko z przewijakiem dojdzie to wkleje zdjecia, narazie czekamy.

Awru, pieknie ten mis wyszedl.

Julienx, bardzo dziewczecy i wdzieczny pokoik.

reklama
Do góry