reklama
N
nataliak
Gość
julienx daj znac jak w rzeczywistosci beda te obrazeczki wygladac
Alise łóżeczko jest świetne a aplikacja misia słodziutka i jak się wpasowaliście z kolorem do waszego pokoju. Nie przejmuj sie my tez Małemu urządzamy kącik w naszej sypialni.To ja pokażę kącik naszej córeczki i od razu zaznaczam prawdziwy kącik bo malutka nie będzie miała swojego pokoju z racji tego że mieszkamy w jednopokojowym mieszkanku
Stan kącika na zdjęciach jest jak widać jeszcze surowy. Na ścianach pojawią się malunki i inne pierdółki ale zaczniemy dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz małż ma za dużo pracy w pracy Szuflada do łóżeczka też zostanie dopiero złożona na dniach
Julienx obarki sa słodkie takie do schrupania. Też bym chciała miec taki pokój po prostu jest księżniczkowy.
awru
Fanka BB :)
no dziewczyny świetne pokoiki i kąciki :-)
hehe no ja się też tego nie podjęłam.. robiła to pani, która się w tym specjalizuje ;-)Awru - zdolniacha z Ciebie, świetnie Ci to wyszło...
ja do rysowania jestem antytalent
Julienx- nazwa pokoju Kluski rewelacyjna! i sam pokój też extra!! Nie wiem w sumie co podoba mi się najbardziej, ale chyba po ostatnich zdarzeniach zazdroszczę Ci ślicznego przewijaka;-) .... no i jeszcze ten wieszak.... I ochraniacz też śliczny... No super!!!
Alis- maluszek na pewno będzie miał u siebie bardzo przytulnie, dokumentuj na bierząco postęp prac dekoracyjnych!
.........a do nas dotarł wreszcie (czekam od 2 lutego...) leżaczek! No dobrze, warto było czekać, jest śliczny.... no i cieszę się że przyszedł przed porodem;-)
Alis- maluszek na pewno będzie miał u siebie bardzo przytulnie, dokumentuj na bierząco postęp prac dekoracyjnych!
.........a do nas dotarł wreszcie (czekam od 2 lutego...) leżaczek! No dobrze, warto było czekać, jest śliczny.... no i cieszę się że przyszedł przed porodem;-)
evelle łóżeczko suuper
julienx pokój jak z bajki, aż zazdroszczę klusce ;-)
i tak się zastanawiam, czy na tej czarnej płycie nie walnąć jakiegoś podobnego miśka, tylko nie wiem, czy wtedt zwykłą białą farbą
alis kącik po malutku po malutku i będzie git,:-) ja jeszcze nie mam kącika, przy dobrych lotach moze jutro pomyślimy o malowaniu 2 ścian, bo wczoraj farbę zakupiliśmy:-)
julienx pokój jak z bajki, aż zazdroszczę klusce ;-)
awru misiek świetny, ja też się nad czymś zastanawiam, bo na jednej ścianie mamy płytę - czrarną reszta ścian będzie w odcieniu pomarańczowym..mam miśka :-):-):-) wyszedł świetnie!!
mąż za chwilę zgra fotę z komóry na kompa to zrobię prezentację ;-)
mam zdjęcie robione komórką więc kolory trochę przekłamane..
Zobacz załącznik 234022
wymiar ok 2x2m
jeszcze tylko kilka poprawek i będzie git ;-)
i tak się zastanawiam, czy na tej czarnej płycie nie walnąć jakiegoś podobnego miśka, tylko nie wiem, czy wtedt zwykłą białą farbą
To ja pokażę kącik naszej córeczki i od razu zaznaczam prawdziwy kącik bo malutka nie będzie miała swojego pokoju z racji tego że mieszkamy w jednopokojowym mieszkanku
Stan kącika na zdjęciach jest jak widać jeszcze surowy. Na ścianach pojawią się malunki i inne pierdółki ale zaczniemy dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz małż ma za dużo pracy w pracy Szuflada do łóżeczka też zostanie dopiero złożona na dniach
alis kącik po malutku po malutku i będzie git,:-) ja jeszcze nie mam kącika, przy dobrych lotach moze jutro pomyślimy o malowaniu 2 ścian, bo wczoraj farbę zakupiliśmy:-)
reklama