reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kąciki i pokoiki naszych maleństw

Bardzo dobry pomysl tez myslalam ale nie mialam czym a wycinac literki z drzewa nie chcialo mi sie .... napewno pieknie bedzie wygladac:) pochwal sie jak zrobisz:)

no i domowilam naklejki i poczekam z naklejaniem na mojego bo ostatnio go przescignelam i byl zly na mnie ze bez niego to zrobilam.... jej jaka ja sie dla niego dobra robie:)a to chyba dlatego ze dochodzi do mnie ze on naprawde kocha mnie i mojego synka :) a synek nie jest juz moj tylko NASZ ciagle mnie moj K poprawia :)

Corin moze deseczka w ksztalcie szyldu jak na dzikim zachodzie i na nie literki hmm??

reklama
Mam skrzynię w pokoju a w niej masę "skarbów" czym wkurzam mojego męża. Jakieś deski tam się walają. Mam takiego hopla niestety, że czasem mnie napada i łażę po różnych dziwnych miejscach i zbieram różne rzeczy, albo buszuję po sklepach dla plastykow i tam się zaopatruję. Wszystko oczywiscie ląduje we wspomnianej wcześniej skrzyni i nabiera tzw. mocy urzędowej ;-)
Potem nagle nachodzi mnie myśl - pomysł, otwieram skrzynię i jeszcze chyba mnie nigdy nie zawiodla ;-) Tą wypalarkę kupilam chyba z półtora roku temu i lezy jeszcze nie używana... mam nadzieję że dziala ;-)

Jeśli się do tego dorwę i wyjdzie mi coś w miarę ciekawego to pewnie że się pochwalę ;-)

Anulka - pomysłowe te literki i bardzo ładnie wyglądają :)
Ja literki dostałam gratis do pościeli, takie lekkie, jakby styropianowe. Pomalowałam na biało i jasnoróżowo i na nie nakleiłam kwiatki białe i różowe. Jeszcze nie nakleiłam na ścianę, ale jak już nakleję , to sie pochwalę.

Corin, można też zastosować taśmę dwustronną, albo taką piankę dwustronną.. ew. przykleić małe tasiemki i za nie do ściany na małe gwoździki.. a ciężkie są?

wyglądają cudnie

reklama
Do góry