reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki i pokoiki naszych maleństw

Dzięki dziewczyny:) Może i nietypowo, ale ja jakoś tak nie wyobrażam sobie różowego pokoju. A taki pasuje do dziewczynki i jak by się coś zmieniło to też ujdzie;)
No z taką myślą było kupowane mieszkanko. Jakoś mąż sobie nie wyobrażał dziecka na wynajmowanym, no i tak od dwóch lat czeka. Choć zawalony był już strasznie i się mężowi zeszło z odgraceniem go;)
Mam nadzieję, że będzie jeszcze fajniej jak już bęę mogła tam coś jeszcze namalować:)

reklama
basieniak.. ja też myślałam nad malowaniem ściany, ale zdecydowałam się na naklejki, więc jeśli narazie nie możesz a chcesz czymś ubrać scianę, to polecam - zawsze można odkleić jak sie znudzą :)

danuśka, ja ubiorę w weekend, bo w sumie u mnie nie wiem ile zostało.. a nie mam zwierzaków.. U Ciebie, jeśli ktoś z rodziny może to zrobić, to może zostaw pościel w szafce i po prostu jak się maluch urodzi, to niech w dniu waszego odbioru ze szpitala ubiorą.. to tez jest rozwiązanie

Konwalianka, nawet już miałam wstępnie wybrane naklejki, ale nie są najtańsze więc poczekam tą chwilę. Zamówię najwyżej już teraz farbki i jako, że przez cały miesiąc mąż będzie ze mną w domku po porodzie to mam nadzieję, że jak już blizna się zagoi to znajdę na to chwilę. To nie malowanie całej ściany więc śmierdzieć nie będzie (zresztą praktykowałam już to w salonie;) )

Danuśka ja pościel ubrałam wczoraj, ale zwierzątek też nie mam, a do porodu zostało max 2 tygodnie (bo będzie cc) więc mam nadzieję, że nie jest za wcześnie.

pochwale sie moja inwencja tworcza;) za pozno mi tata podsunal pomysl ze mozna to bylo w sreberku to zrobic no ale coz ;) SL279564.jpg
pencil.png

Corin to sa literki wyciete ze zwyklego pudelka kartonowego i obklejone kolorowym papierem przyklejone na takie specjalne rzepy.

troche pusto mi sie widzi w kolo jak bym do szkoly chodzila i miala material to pewnie wykombinowalabym cos jeszcze :) ale ze mna to nie wiadomo kiedy co i jak:) domowie chyba jeszcze te naklejki bo cos malo mi sie widzi hehe

mialam opcje je zrobic w kolorowe materialy napewno jakies kawalki bym mamie podebrala bo to maniaczka szycia firanek hehe o wlasnie albo z firanek ulozyc juz nowy pomysl moze ktoras wykorzysta :)

nie jestes slepa tylko fakt wyglada to jak plastelina hehe

reklama
Ale podsunęłaś mi myśl... Mam taką wypalarkę do drewna, kidyś kupiłam w lidlu :-D i leży jeszcze nie uzywana... Może ją rozdziewiczę w ten weekend, i wypalę imie Ewuni na tabliczce. Tylko muszę jakiś ciekawy motyw wymyśleć.

Do góry