reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki i pokoiki naszych maleństw

reklama
Pokój jeszcze w prawdzie nie gotowy - jeszcze rolety, obrazki, literki i moze coś na podłogę, materacyk i pościel ale dzis przyszly naklejki i dłużej już nie wytrzymam, pokaże wam jak zaczyna się kształtowac pokoik malej.

Dodam sobie do ulubionych, może też się na coś skuszę.. A robiłaś próbę odklejania? Ja się boję, że to z farbą będzie odchodzić. Albo np. moja znajoma sobie kupiła takiego kwiatka naklejanego do sypialni i jej się odkleił i spadł.. w nocy.. i ją na dodatek przestraszył :p

"Prób"musiałam zrobić kilka, bo mi się źle poprzyklejały. Farba została na miejscu (dulux). Co do samoistnego odklejania, jeszcze nie zauwazylam. Jesli się okaze coś z nimi jest nie tak, napewno ostrzegę ;-) A z doświadczenia, jesli się skusisz, to największe naklejki warto pociąć przed naklejeniem - wtedy nakłada sie łatwiej. Ja niestety zniszczyłam palmę (lew mial pod nią leżeć) :-(

reklama
Do góry