reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki i pokoiki naszych maleństw

ja tez opcja 4, z tym ze jesli oczywiscie nie przeszkadza ci ze lozeczko zastawi te szuflady z tylu. A kacik przesliczny, a jakie oryginalne sciany :O

reklama
Corin próbowalam tak też tylko przy przewijaku nie bede miala kosmetyków dla mego wiec lipa....... ech..... chyba ze moskitera byla by od okna a przewijak przy stoliku juz nie wiem nic.......... a te kropy to plaskorzeźba na scianie....... z lodką i drzewkiem..... robione 2 latka temu...... juz z mysla o dzidzi <cieszę się ze się pdobają kropy!> ;-) choć tyle dziś dobrego

wlasnie mam scianę juz równo z drzwiami. Coś zdjecie mi nie chce wejsc? czyzbym transfer wykorzystala?? Jak ustawię stolik to malo pzejscia mam i nie mam go znów pod ręką na kosmetyki do przewijania

niom wlasnie tak robilam i nie wiem wkoncu jak jest dobrze heheh
Dzieki za rady narazie stoi krótszym bokiem do sciany ...... mąż jak wróci z pogrzebu to moze coś zmienimy moglam dać tam gdzie komoda ale drzwi by sie nie zamknely a i bala bym się ze ta polka nad komodą by się urwala...... ;-P Dzieki biore się za porzaki jescze buty zostalo mi popastować i sruuu do piwnicy

To i ja się chwalę, choć do końcowej wersji jeszcze daleko, ale to już po porodzie... Przed to jeszcze tylko męża wyślę, żeby kupił fotel do karmienia małej, już sobie w ikei upatrzyłam. Ale np. lampę to już wolę osobiście wybrać, a teraz niestety nie wolno mi się ruszać z domu. No i chcę pomalować takie delikatne kwiatki na ścianie na której jest łóżeczko, ale to też raczej później bo to za bardzo czasochłonne i za dużo wyciągania się a w końcu mam leżeć. A wolę jednak jeszcze poleżeć w domku niż w szpitalu;) No więc tak trochę jest surowo, ale i tak jestem zadowolona:D
Zobacz załącznik 362013Zobacz załącznik 362014

reklama
Dziewczyny, wy macie już ubraną tą pościel i tak ma czekać na dzidziola, nie wiem czy już ubierać na czysto? kurka czy się nie zakurzy przez ten czas. Ja mam kota i psa, boje się że za 2-3 tyg to będzie w kłaczkach.

Basieniak, podoba mi się ten pokoik, i pościel śliczna :-)

Do góry