reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki i pokoiki naszych maleństw

Dziewczęta zazdroszczę tych pokoi i kącików;) Mój nie dość że w powijakach to jeszcze w połączeniu z nasza sypialną. A na ścianie mam tapetę której nie mam jak przyozdobić niestety bo nic się nie utrzyma na niej. Czekamy na łóżko dla nas i łozeczko dla małej, przewijak też w drodze drewniany. Jednej z dwóch komód muszę się pozbyć bo nie zmieściłoby się wszystko a chcę mieć tam jeszcze fotel.Jedyne co mam nowe na chwilę obecną to firanki i rolety na oknie;)

reklama
20110603188.jpgA to mój pomysł na lampę , koszt jakie30 zł

sluchajcie.... ja mam dylemat bo nie wiem jak ustwic lozeczko .......... pasi mi nogami do okna....... bo mam stolik i na lozeczku przewijak ale nie pasi mi widok........ i chcialam glowką od okna oczywiscie do okna jest jeszcze lozko..... i nie wiem jak zrobić......... jak ustwie zrobie zdjatka i mam dziś dola..........

zuzu mi najbardziej odpowiada opcja 3,4 jak dobrze widzę w poprzek, a swoją drogą masz bardzo ustawny pokoik tyle opcji;-)albo lóżeczko :-)

dzieki laski ale jak jest ustawione dluższym bokiem przy scianie to stolik jest wciśniety na styk z lozkiem, którego nie rozloże i do komody cieżej dostać , fakt ze jak zdejme poduchy to mam sporo do spania miejsca ale jak mąz bedzie chcial z nami spać to wchodzi tylko w grę któtszym bokiem.... i ważna sprawa jeszcze ze jak nie bede miala kolo przewijaka blisko stolika to ciezko bede miala z przewijaniem....... i mam dylemat wlasnie..........

reklama
Do góry