reklama
Przepiękny pokoik, tylko pozazdrościć komfortu osobnego pokoju dla maleństwa, my niestety musimy się podzielić sypialnią z kruszynką, bo starsze mają swój pokój i trzeci lokator już im nie pasował, a pokój dzienny dla gości musi być bo rodzinka dość liczna i często nas odwiedza
Ale gratuluje gustu i dzidzia na pewno będzie się w nim dobrze czuła.
Ale gratuluje gustu i dzidzia na pewno będzie się w nim dobrze czuła.
moniSkaBe
Fanka BB :)
U mnie tez trzeba wziąć sztućce a i recznik papierowy jest na liście do szpitala!!
Dronka na inflanckiej prawda?
no to musze dopakowac sztucce.
powiedz mi jeszcze kochana co trzeba zabrac, bo ja nawet w tym szpitalu nie bylam
Polka to mile co mówisz.
Na razie brakuje tam jeszcze kilku szczegółów...ale na scianach będzie jeszcze dekor z takimi małymi słodkimi różyczkami i jeszcze kilka jakiś dodatków, typu lampeczka nocna itp.
Ale jak się Hania urodzi to i tak w pokoiku zostaną pewnie tylko meble i przewijak, a łózeczko przestawimy do naszej sypialni....bo jak mam karmic w nocy to nie bedzie mi sie chcialo wstawac do drugiego pokoju, a poze tym chyba bym sie bala, zeby malutka spala sama. Jak bedzie starsza to ją przeniesiemy do jej pokoiku na dobre.
Ze starszym synem tak zrobilam i wydaje mi sie ze to dobre rozwiązanie. Ignas mial 10 miesięcy jak wyprowadzil sie ze swoim łóżeczkiem z naszej sypialni.
Na razie brakuje tam jeszcze kilku szczegółów...ale na scianach będzie jeszcze dekor z takimi małymi słodkimi różyczkami i jeszcze kilka jakiś dodatków, typu lampeczka nocna itp.
Ale jak się Hania urodzi to i tak w pokoiku zostaną pewnie tylko meble i przewijak, a łózeczko przestawimy do naszej sypialni....bo jak mam karmic w nocy to nie bedzie mi sie chcialo wstawac do drugiego pokoju, a poze tym chyba bym sie bala, zeby malutka spala sama. Jak bedzie starsza to ją przeniesiemy do jej pokoiku na dobre.
Ze starszym synem tak zrobilam i wydaje mi sie ze to dobre rozwiązanie. Ignas mial 10 miesięcy jak wyprowadzil sie ze swoim łóżeczkiem z naszej sypialni.
AsiaKC
Just mama
Pokój dla prawdziwej księżniczki
Ślicznie będzie miała.
u nas jak u polki_84 - chłopcy mają swój pokój a my sypialnię z Malutką podzielimy na razie, a potem sami wyprowadzimy się do dużego.
Z resztą z każdym dzieckiem dzieliliśmy na początku pokój, żeby w nocy było bliżej ;-)
Ślicznie będzie miała.
u nas jak u polki_84 - chłopcy mają swój pokój a my sypialnię z Malutką podzielimy na razie, a potem sami wyprowadzimy się do dużego.
Z resztą z każdym dzieckiem dzieliliśmy na początku pokój, żeby w nocy było bliżej ;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Igi, piękny pokoik. Uwielbiam takie proste białe meble
reklama
Podziel się: