reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

Igi - przepiekny pokoik:tak: - taki romantyczny w stylu... :sorry::sorry::sorry:

U nas male przemeblowanie dzis nastapilo - Jas wlasnie odbywa pierwsza drzemke na materacu, a lozeczko jeszcze dzis M wstawi do naszej sypialni - kilka miesiecy tam postoi dopoki sie nie przeprowadizmy do nowego meiszkania gdzie Adas bedzie mial swoj pokoik. W obecnym mamy sypialnie, pokoj Jasia i salon :tak:

Jasia przenieslismy do jego pokoju jak mial okolo 3 miesiecy i to bylo dobre posuniecie - za maly byl zeby protestowac, a jak urosl to uznal to za fakt oczywisty ze spi sam :-D

reklama
Igi pokoik jak marzenie :rofl2: Uwielbiam klasyczną biel i bardzo stylowo urządzone:-)

My w nastepnym tygodniu pochwalimy sie jak urzadzimy kącik dla małej ale to nic specjaknego;-)

Igi bardzo mi sie podoba pokoik :-)
My mamy ogromna sypialnie, wiec Maly bedzie z nami, najpierw lozeczko przy naszym lozku, a pozniej przemeblujemy i damy go na druga sciane, bedzie bardziej przestronnie.
A za jakis rok-dwa przeprowadzimy sie na wieksza chate, zeby dziecko mialo swoj pokoj :happy:

Igi-prześliczny pokoik, taki dziewczęcy i wdzięczny:) Cudny!:-)

U nas tez Wiktorek póki co w naszej sypialni, a ok. 4-5 miesiąca planujemy przenieśc go do pokoju Julki. Mała zapowiedziała ze chce zeby brat spał w jej pokoju i juz nawet zaplanowała gdzie łóżeczko ma stać:-D.Więc spoko. A potem będę musiała maluchom łóżko piętrowe kupić , chyba ze do tego czasu ( 2012r.) postawimy dom w co jakoś wątpię:eek:

Cieszę się, że Wam się podoba.....
Jeszcze w tym pokoju będzie stała taka kanapa rozkładana, zeby mozna bylo sobie przysiąść albo zebym od biedy mogla tam spać jak mala bedzie bardzo krzyczała, a moj mąż już nas bedzie mial dość;-)
Tzn mam ogolnie teorię, ze to tez jego dziecko i nie moge pozwolic zebym ja cale noce nie spala, a on się niczym nie przejmował,....ale pamietam przy Ignasiu, że bylo mi go naprawde szkoda jak maly ryczal 5 noc z rzędu, a moj mąz codziennie musial wstac do pracy o 5.30:eek:

A ta kanapa czeka na mojego tatę....bo na razie jest zielona i bardzo nie pasuje....moj tata przyjeżdza do nas 22 marca, a on jest tapicerem meblowym i obiecal ze kupimy jakis śliczny materiał i mi ją obije.....i tak juz sie rozglądam za jakąś różową łączką, albo kolorową kratką....jakimś takim słodkim, romantycznym materiałem;-):tak:

Ale super macie Igi! :-)

no a z tą kanapą to racja - z resztą to czasem mąż może się do małej wyprowadzić a Ty dosypiać ;-) Ciekawe jaki materiał znajdziesz - koniecznie go pokaż :tak:

My wyprowadzkę do dużego pokoju planujemy pewnie pod koniec roku, w okolicach świąt, a następne święta mamy nadzieję mieszkać już w naszym wymarzonym domu :sorry2: :tak: Jak się wszystko uda oczywiście ;-)

A łóżko piętrowe to super opcja jest - polecam. My mamy takie, że jest rozstawne na dwa osobne (i jeszcze spod jednego się wyciąga trzecie :-) ) więc nawet po przeprowadzce chłopcom łóżek kupować nie będziemy.

reklama
Do góry