reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

reklama
no - pamietam ze tez bylam spanikowana bo wczesniej tez nie lezalam w szpitalu (no - jak mialam 10 lat to mialam podejrzenie zapaelani wyrostka i spedzilam w szpitalu 2 swiateczne dni... ale to jzu wypralam z pamieci :-p).
Panicznie sie balam wenflona i sciagania szwow :szok: ale nie bylo to wszystko az takei straszne...

No coz dziewczyny - statystycznie kobiety ktore rodza w szpitalu jakos przez to przechdoza wiec kazda z nas sobei JAKOS poradzi :tak::tak::tak: bedzie dobrze :tak:

Dziewczyny - jestem zalamana - ZGUBILAM DOWOD OSOBISTY!!!!!!!!!! :-(Jak kamien w wode przepadl - gdzies w domu wprawdzie, no ale poszukiwania nie daly rezultatu :-(
Cholera - mam prawo jazdy i paszport na szczescie jako dokumenty tozsamosci (chodzi mi o szpital) no ale wiaodmo - dowod to dowod... a zanim wyrobei nowy to mian wieki :-(

Dziewczyny - jestem zalamana - ZGUBILAM DOWOD OSOBISTY!!!!!!!!!! :-(Jak kamien w wode przepadl - gdzies w domu wprawdzie, no ale poszukiwania nie daly rezultatu :-(
Cholera - mam prawo jazdy i paszport na szczescie jako dokumenty tozsamosci (chodzi mi o szpital) no ale wiaodmo - dowod to dowod... a zanim wyrobei nowy to mian wieki :-(

wow o kurcze , szukaj moze jeszcze się znajdzie, ja gubiłam 3 razy heheh i nagle się znajdowal:happy2:

szukalam przez 2 godziny klnac na czy mswiat stwoi... Podejrzewam Jaska, ktory mowi lze wie gdzie jest bo go schowal ale przyparty do muru mowi lze nie pameita. Skusilam go wizja nagrody (jajka niespodzianki :-D) to powiedzial ze jest w kieszeni - przeszukalam jego szlafrok i kurtke ale nic z tego... A wiec nagrody nie dostal :-p
Jeszcze w niani nadzieja ze jej sie rzucil w oczy... :baffled:

PRzynajmniej Karte ciazy wiem gdzie mam - jakbym to zgubila to katastrofa... :shocked2:

szukalam przez 2 godziny klnac na czy mswiat stwoi... Podejrzewam Jaska, ktory mowi lze wie gdzie jest bo go schowal ale przyparty do muru mowi lze nie pameita. Skusilam go wizja nagrody (jajka niespodzianki :-D) to powiedzial ze jest w kieszeni - przeszukalam jego szlafrok i kurtke ale nic z tego... A wiec nagrody nie dostal :-p
Jeszcze w niani nadzieja ze jej sie rzucil w oczy... :baffled:

PRzynajmniej Karte ciazy wiem gdzie mam - jakbym to zgubila to katastrofa... :shocked2:

znajdzie sie zapewne w najmniej spodziewanym momencie :-)

reklama
Do góry