Nimfii ja też nie dawałam z puszki, ale daję owoce z kompotów(robię co roku -rodzina męża się śmieje, że w razie wojny nie zginiemy, ale co roku do lata znika) u mnie jak czegoś nie chce zjeść to wystarczy to podusić z bananem i wciągnie wszystko
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
gola u nas, jak ja z bratem byliśmy mali to kasza manna była polana sokiem malinowym
Nimfii ja nie daje z puszki ale zdazyło sie na imprezie ze dwie brzoskwinie z puszki zjadł bardzo mu smakowało
Mandarynki obieram ale ostatnio tak wolno mi to szło ze Wojtek złapał mi z miski i zjadł ze skora nic mu nie było na szczescie..Winogrona boje sie tak dac ze skorka bo ostatnio chyba tydzien chorowałam po nim,poza tym boję sie ze się zakrztusi
Ale moje dziecko mnie dzis zaskoczyło zjadł wiecej niz ja;Rano cycek potem kaszka ze szkl.wody,potem kanapka,potem obiad-duza miska jego zupy ze wszystkiego,potem mała miska naszej pomidorowej z ryzem potem banan,jabłko,marchewka,2 mandarynki i na dobranoc cycek
Mandarynki obieram ale ostatnio tak wolno mi to szło ze Wojtek złapał mi z miski i zjadł ze skora nic mu nie było na szczescie..Winogrona boje sie tak dac ze skorka bo ostatnio chyba tydzien chorowałam po nim,poza tym boję sie ze się zakrztusi
Ale moje dziecko mnie dzis zaskoczyło zjadł wiecej niz ja;Rano cycek potem kaszka ze szkl.wody,potem kanapka,potem obiad-duza miska jego zupy ze wszystkiego,potem mała miska naszej pomidorowej z ryzem potem banan,jabłko,marchewka,2 mandarynki i na dobranoc cycek
Jak chodzi o winogrona to pamietajcie ze sa pryskane chemia - grzyboójcza, zabezpiecza przed psuciem sie w transporcie tak samo jak wszystkie egzotyczne ;-) Warto soe tej skóry pozbywac.
A moze ktos probowac sparzac winogrona? czy skórka im moze łatwiej wtedy dchodzic? tak jak u pomidorow?
A moze ktos probowac sparzac winogrona? czy skórka im moze łatwiej wtedy dchodzic? tak jak u pomidorow?
mary-beth
Fanka BB :)
Dziewczynki, ktorych dzieci jedza kanapeczki na sniadanko: ile kromeczek dajecie? My dzis przeszlysmy z mleczka na wlasnie kanapeczke na sniadanko. :-):-) I moje dziecko mnie zaskoczylo, bo zjadlo ze smakiem cala kromke z wedlinka!!!
reklama
onanana lubie robic ciasta na herbatnikach zawsze wychodza i zawsze zachwycaja smakiem
mary beth wiesz Kuba na poczatku jadl wiecej niz Maciek zn zjadl np cala kanapke a Maciek ledwo jedna wcisnoł Tak bywalo, ale teraz jakis czas mamy przestój kanapkowy - pokroje kanapke w wagoniki w kostki i nie zje jedenj calej. Daje z maslem i szynka
mary beth wiesz Kuba na poczatku jadl wiecej niz Maciek zn zjadl np cala kanapke a Maciek ledwo jedna wcisnoł Tak bywalo, ale teraz jakis czas mamy przestój kanapkowy - pokroje kanapke w wagoniki w kostki i nie zje jedenj calej. Daje z maslem i szynka
Podziel się: