reklama
Ale sa specjalne preperaty z DHA, oraz tran dla dzieci o owocowym smaku. Wiem ze niekture mamy daja juz roczniakom :-)
aga jakbys chciala go wesprzec witaminowo to polecam juvit multi to kropelki za 10zl a bardzo wydajne. Tylko tam jest tez wit d wiec teraz jak kubie dawalam miesiac te witaminy to nie dawalam wit d osobno
aga jakbys chciala go wesprzec witaminowo to polecam juvit multi to kropelki za 10zl a bardzo wydajne. Tylko tam jest tez wit d wiec teraz jak kubie dawalam miesiac te witaminy to nie dawalam wit d osobno
GOLA u nas w przychodni mielismy sie pojawiac co 2msc bez wzgledu na szczepienie. A jak teraz pojdziecie to pewnie wam od razu ustala termin szczepienia pourodzinowym my mamy juz 13.11 odra, swinka, rozyczka
anus0207
Fanka BB :)
agalodz moja koleżanka podawała tran jak Mały skonczyl roczek. Twierdzi ze to go uchroniło przed chorobami, ile w tym prawdy to nie wiem. Ja tam osobiscie nie wierze. Wybrałabym póki co witamine c. My mamy ciagle katar, albo w prezencie od brata albo przy zabkowaniu - niekonczaca sie opowiesc. ja Małej na noc robie delikatna inhalacje z olbas oil, i kurcze mi sie wtedy jakos tez tak lepiej spi przy tym zapachu, za to Maz twierdzi ze to mało romantyczny zapach do sypialni.
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
U nas to wogole jakies inne podejscie maja do witamin
Podziel się: