reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Jak gotuje swoje to nie papkuje juz,jedynie ziemniaczki a tak to po kawalku do buzki i memla,troszke to czasu zajmuje mu niestety czasem obiad jemy 45minut ale daje mu jeszcze sloiczki te po 10 miesiacu i tam sa znowu dosc spore kawalki i je ladnie
A co do przekasek slodkich to Ja takich jeszcze nie dawalam i na razie nie bede dawac wole dac mu troszke jakiegos owoca albo zwyklego herbatnika mysle ze na takie slodkie abstrakcje to jeszcze ma czas i moze poczekac se mlody :-)
A co do przekasek slodkich to Ja takich jeszcze nie dawalam i na razie nie bede dawac wole dac mu troszke jakiegos owoca albo zwyklego herbatnika mysle ze na takie slodkie abstrakcje to jeszcze ma czas i moze poczekac se mlody :-)
ankusch
Fanka BB :)
Ja daję ogólnie zupkę a po zupce zależy ile zje po np.1h daję mięska kawałek rozdrobionego trochę sama zje a resztę daje jej sama,uwielbia Martynka bardzo cukinię gotowaną np.z marchewką albo brokułem zgniatam widelcem,kartofle lubi średnio na jeża bardziej z zupy je,Ale ogólnie to po zupce je mięsko z warzywami.
Słodyczy raczej nie podaję czasem biszkopta,paluszka,i tak jest dużo słodkiego w kaszkach owocowych czy serkach a to je codziennie ...
Słuchajcie laski a w jakiej postaci można podać banana??bo moja nie chce jeść od razu odruch wymiotny ma.
Słodyczy raczej nie podaję czasem biszkopta,paluszka,i tak jest dużo słodkiego w kaszkach owocowych czy serkach a to je codziennie ...
Słuchajcie laski a w jakiej postaci można podać banana??bo moja nie chce jeść od razu odruch wymiotny ma.
Ostatnia edycja:
Banana daje gniecionego widelcem samego albo ze startym jablkiem czy gruszka, brzoskwinia. Mozesz dac banana z jogurtem albo jako koktajl - banan z kefirem :-) Kuba lubi tez male kawalki banana ale nie bierze ich do reki tylko ja mu wkladam male kawalki do buzki
reklama
Podziel się: