reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik żywieniowy-nowe smaczki dla maluszka

gola nieźle że wam nie kazała przyjść..my po szczepieniu byliśmy na ważeniu mierzeniu co 2 miesiące chodzimy teraz 14 listopada mamy szczepienie te po roczku;-)
A wit nic nie daję tylko K chyba zapytam o coś jak bedziemy nas szczepieniu .

reklama
Gola wiesz my też ostatni raz byłyśmy u naszej pani pediatry w lipcu na szczepieniu, ważeniu i nie kazała nam przychodzić dziwne, :no: wicie ja też chciałam podawać tran małej ale tyle różnych informacji się na czytałam i zadzwoniłam do naszej pediatry i powiedziała że jak podaję wit.D no tranu nie i wit.D kazała podawać do wiosny:tak: no to nie podaję ;-)

Gola spoko tak jak pisze nimfi jak wam tak kazała to tak idzie a może dużo pacjentów mają i nie chce im się bawić w ważenie co jakiś czas...;-) U nas doktorka chyba tak ogólnie chce sprawdzić jak dziecko wygląda czy zadbane itp.a przede wszystkim czy zdrowo się rozwija i przebywa na wadze.Ja jestem zadowolona z tych wizyt co jakiś czas jak mam jakieś pyt to mogę śmiało zapytać a poza tym wiem że Martyna przybiera prawidłowo a pani doktor zna dobrze swych pacjentów.

Dziekuje kochane chyba sie wstrzymam z tym tranem:tak:podaje mu wit D
U nas tez kazałli sie pokazywac co 2miesiace.. moj ma juz drugi raz katar cztery dni było spokoju i od nowa uzywałam tez olbasu ale teraz sie przestraszyłam bo nieby nie zalecaja dla dzieci przed 3 rokirm zycia czasem jedna krople puszcze na poduszke..

Gola my tez chodzimy co 2 miesiace na taka ogólną kontrolę. Wazenie, ogladanie, wywiad co potrafi i tyle. Na pewno nic sie nie stało, ze Wy nie chodzicie.Ja tam chetnie ide mała poważyć;-) Teraz w srodę bedzie chwila prawdy:-D

AGALODZ wiele lekow ma ograniczenie wieku ale teraz jak kuba mial kaszel to mi nawet proponowala lekarka dac mu syrop prawoslazowy co jest normalnie od 6 roku zycia. Takze jak cos mam od 3 roku zycia to po prostu daje polowe zalecanej dawki no syrop 2ml a nie 5ml jak dostaja 3latki

reklama
mirelka u nas jogurcik to jest albo deserek (jak drugie sniadanie) albo podwieczorek (przed kolacja). ale raczej nie sam, po nim dostaje jakas bule albo biszkopty aby dojesc.
Wszystko zalezy od tego o ktorej godzinie Maciek dostanie jogurt, bo Kuba jak to widzi to od razu sie domaga ;-)

Do góry