reklama
agask
nałogowiec
Ja też mam do zbycia, 5 daję lekką ręką.
Dieta New Mayc Clinc
W 2.5 miesiąca stracisz 20 kg.
Sniadanie: 9.00
0.5 grapefruita lub soku (niesłodzonego) - pół szklanki
2 jajka - w dowolnej formie
2 plasterki bekonu
obiad: 13.00
0.5 grapefruita lub sok(niesłodzony)
sałata (dowolny dressing)
mięso- w dowolnej formie, dowolna ilość.
Kolacja 18.00
0.5 grapefruita lub sok (niesłodzony)
mięso w dowolnej formie, dowolna ilość (może być ryba w zamian)
warzywa, dowolne zielone lub czerwone (przygotowane w maśle z dowolnymi przyprawami)
Przed snem:
szklanka soku pomidorowego lub chudego mleka (ja odpuszczałam)
Wskazówki:
1. Podczas każdego posiłku możesz jeść do syta
2. Nie rezygnuj z bekonu na śniadanie i nie rezygnuj z sałaty, w tek kombinacji tłuszcz jest szybciej spalany.
3. Grapefruit jest ważny ponieważ działa jako katalizator uruchamiający proces spalania tłuszczu.
4. Zredukuj kawę, zaburza równowagę insulinową, max. 3 filiżanki dziennie.
5. Nie jedz między posiłkami, jeśli dostosujesz się do wskazań, nie powinieneśbyć głodny.
6. Nie jedz deserów, chleba, białych warzyw i słodkich ziemniaków, możesz za to podwoić mięso, sałatę i warzywa. Jedz tyle ile chcesz, czym więcej jesz w prawidłowej kombinacji potraw, tym więcej schudniesz.
7. Nie jedz owoców.
Uwagi:
1. Dieta całkowicie eliminuje cukier i skrobię, które formują tłuszcz.
2. Tłuszcz nie formuje tłuszczu lecz pomaga spalaniu, możesz stosować obficie masło do warzyw.
3. Możesz stracić 4 kg w ciągu 10 dni. Nie będzie utraty wagi przez pierwsze 4 dni, ale piątego stracisz 2kg. Następnie stracisz ok. 0.75 kg co 2 dni, dopóki nie osiągnisz zamierzonej wagi.
4. Wszystkie napoje mają być dietetyczne i bezkofeinowe.
5. Nie jedz białej cebuli, ziemniaków i selera.
6.Możesz jeść czerwoną cebulę, brokuły, sałatę, pomidory, paprykę, zieloną cebulę, ogórki, rzodkiewkę, szpinak, marchewkę, zieloną fasolę.
7. Pij dużo wody.
Ważne:
Stosuj dietę przez 12 dni, przerwij na 2 dni.
Dieta ta jest zalecana pacjentom, którzy muszą szybko zredukować wagę ciała przed operacją wszczepienia bajpasów.
Można używać:
sól, pieprz, dowolne przyprawy.
Z własnych doświadczeń, nie trzymałam się bardzo rygorystycznie tego co tu jest napisane, wytrzymałam ostro dwa tygodnie, drugie dwa już trochę modyfikowałam, zdarzalo mi się wypić drinka i zastąpić jajka serem, bo strasznie brakowało mi nabiału, po tygodniu były luźniejsze spodnie, po miesiącu miałam 6 kilo mniej i luźne ciuchy. Nie chodziłam głodna! i wściekła :-)
Potem zawariowałam i wrzuciłam ale przyznam, że nie dbałam o dietę kompletnie, efekty tej przerosły moje oczekiwania, przede wszystkim nie działa na zasadzie tych beznadziejnych dwutygodniówek, które nic nie dają.
Może Wam się przyda.
Dieta New Mayc Clinc
W 2.5 miesiąca stracisz 20 kg.
Sniadanie: 9.00
0.5 grapefruita lub soku (niesłodzonego) - pół szklanki
2 jajka - w dowolnej formie
2 plasterki bekonu
obiad: 13.00
0.5 grapefruita lub sok(niesłodzony)
sałata (dowolny dressing)
mięso- w dowolnej formie, dowolna ilość.
Kolacja 18.00
0.5 grapefruita lub sok (niesłodzony)
mięso w dowolnej formie, dowolna ilość (może być ryba w zamian)
warzywa, dowolne zielone lub czerwone (przygotowane w maśle z dowolnymi przyprawami)
Przed snem:
szklanka soku pomidorowego lub chudego mleka (ja odpuszczałam)
Wskazówki:
1. Podczas każdego posiłku możesz jeść do syta
2. Nie rezygnuj z bekonu na śniadanie i nie rezygnuj z sałaty, w tek kombinacji tłuszcz jest szybciej spalany.
3. Grapefruit jest ważny ponieważ działa jako katalizator uruchamiający proces spalania tłuszczu.
4. Zredukuj kawę, zaburza równowagę insulinową, max. 3 filiżanki dziennie.
5. Nie jedz między posiłkami, jeśli dostosujesz się do wskazań, nie powinieneśbyć głodny.
6. Nie jedz deserów, chleba, białych warzyw i słodkich ziemniaków, możesz za to podwoić mięso, sałatę i warzywa. Jedz tyle ile chcesz, czym więcej jesz w prawidłowej kombinacji potraw, tym więcej schudniesz.
7. Nie jedz owoców.
Uwagi:
1. Dieta całkowicie eliminuje cukier i skrobię, które formują tłuszcz.
2. Tłuszcz nie formuje tłuszczu lecz pomaga spalaniu, możesz stosować obficie masło do warzyw.
3. Możesz stracić 4 kg w ciągu 10 dni. Nie będzie utraty wagi przez pierwsze 4 dni, ale piątego stracisz 2kg. Następnie stracisz ok. 0.75 kg co 2 dni, dopóki nie osiągnisz zamierzonej wagi.
4. Wszystkie napoje mają być dietetyczne i bezkofeinowe.
5. Nie jedz białej cebuli, ziemniaków i selera.
6.Możesz jeść czerwoną cebulę, brokuły, sałatę, pomidory, paprykę, zieloną cebulę, ogórki, rzodkiewkę, szpinak, marchewkę, zieloną fasolę.
7. Pij dużo wody.
Ważne:
Stosuj dietę przez 12 dni, przerwij na 2 dni.
Dieta ta jest zalecana pacjentom, którzy muszą szybko zredukować wagę ciała przed operacją wszczepienia bajpasów.
Można używać:
sól, pieprz, dowolne przyprawy.
Z własnych doświadczeń, nie trzymałam się bardzo rygorystycznie tego co tu jest napisane, wytrzymałam ostro dwa tygodnie, drugie dwa już trochę modyfikowałam, zdarzalo mi się wypić drinka i zastąpić jajka serem, bo strasznie brakowało mi nabiału, po tygodniu były luźniejsze spodnie, po miesiącu miałam 6 kilo mniej i luźne ciuchy. Nie chodziłam głodna! i wściekła :-)
Potem zawariowałam i wrzuciłam ale przyznam, że nie dbałam o dietę kompletnie, efekty tej przerosły moje oczekiwania, przede wszystkim nie działa na zasadzie tych beznadziejnych dwutygodniówek, które nic nie dają.
Może Wam się przyda.
ja od siebie dodam,ze nabial jest bardzo ale to bardzo niewskazany, bo zawiera laktoze, cukier prosty, ktory podnosi insuline bardzo, co zwalnia metabolizm
szczegolnie na kobiety tak zle dziala
ja tez ostatnio posiedzialam w necie i poczytalam sobie na roznych forach kulturystycznych rozne ciekawostki (odnosnie odchudzania)
podaje fajny link:
Agencja Promocji Zdrowia
a i pochwale sie
od 2 tygodni chodze na silownie
w domku zupelnie nie jestem w stanie sie zmobilizowac do jakichkolwiek cwiczen
szczegolnie na kobiety tak zle dziala
ja tez ostatnio posiedzialam w necie i poczytalam sobie na roznych forach kulturystycznych rozne ciekawostki (odnosnie odchudzania)
podaje fajny link:
Agencja Promocji Zdrowia
a i pochwale sie
od 2 tygodni chodze na silownie
w domku zupelnie nie jestem w stanie sie zmobilizowac do jakichkolwiek cwiczen
jak wytrwam, o czym jestem przekonana, bo jak juz zaczynam cwiczyc to sie wciagam i pozniej nie potrafie sie bez tego obejsc, to na Sylwka nie bede taka puchata i flakowata
ale sie ciesze!!!!
a Wam dziewczyny kibicuje i podziwiam, bo jak napisalam wyzej
brawo
ale sie ciesze!!!!
a Wam dziewczyny kibicuje i podziwiam, bo jak napisalam wyzej
brawo
Oj ale ci zazdroszcze. Jak ja bym chciała gdzieś sobie pochodzić, ale mogę zapomnieć, bo nie mam z kim zostawić dzieci. Ale muszę zmobilizować się w domu.
Od jutra zaczynam się odchudzać, a teraz nażarłam się jak świnia. Brawo dla mnie
Od jutra zaczynam się odchudzać, a teraz nażarłam się jak świnia. Brawo dla mnie
reklama