reklama
agula82
Fanka BB :)
stasiaw aptece kupisz krem witaminowy tak się nazywa za chyba 2 zł żadnej magicznej firmy
poprostu zwykłej farmaceutycznej
to jest mała tubka ale starcza na długo wklepuj sobie go grubą warstwą na noc
powinno pomóc
ja się kiedyś tak załatwiłam jak mi się chciało truskawki przesadzac że ręce to nawet"chłopka"miała by w lepszym stanie
i mi właśnie polecono w aptee te masć
dodatkowo na paznokcie super działa
i tak jak dziewczyny już pisały
jak cokolwiek robisz rto rękawice obowiązkowo a potem krem
wogóle cały czas po umyciu używaj kremu
poprostu zwykłej farmaceutycznej
to jest mała tubka ale starcza na długo wklepuj sobie go grubą warstwą na noc
powinno pomóc
ja się kiedyś tak załatwiłam jak mi się chciało truskawki przesadzac że ręce to nawet"chłopka"miała by w lepszym stanie
i mi właśnie polecono w aptee te masć
dodatkowo na paznokcie super działa
i tak jak dziewczyny już pisały
jak cokolwiek robisz rto rękawice obowiązkowo a potem krem
wogóle cały czas po umyciu używaj kremu
stasia
Zaciekawiona BB
hej !
dzięki za wszystkie rady
- z tą cytryną to był pomysł mojej teściowej ,
jutro i tak muszę iśc do apteki po D3 to kupię też coś dla siebie
a po każdym umyciu rąk smaruję, a jak : tylko miałam jakieś chyba kiepskie te kremy...
dzięki za wszystkie rady
- z tą cytryną to był pomysł mojej teściowej ,
jutro i tak muszę iśc do apteki po D3 to kupię też coś dla siebie
a po każdym umyciu rąk smaruję, a jak : tylko miałam jakieś chyba kiepskie te kremy...
margot
Mamma Mia!
Coś nam wątek kompletnie zamarł, a tu wiosna i trza by się za siebie wziąć, bo jak nie to za chwilę będzie płacz i zgrzytanie zębami (przy wkłądaniu kostiumów kąpielowych)
Nie mam się czym chwalić, bo na wyjeździe do Londynu (kiedy to było?) zarzuciłam moje ćwiczenia i jakoś nie udało mi się znów za nie zabrać, aż do dziś : Teraz jestem po serii brzuszków i małej rozgrzewce. Myślę o pójściu na fitness (są zajęcia na tym basenie niedaleko nas), ale się boję, że zawału dostanę... :
To co, bierzemy się?
Nie mam się czym chwalić, bo na wyjeździe do Londynu (kiedy to było?) zarzuciłam moje ćwiczenia i jakoś nie udało mi się znów za nie zabrać, aż do dziś : Teraz jestem po serii brzuszków i małej rozgrzewce. Myślę o pójściu na fitness (są zajęcia na tym basenie niedaleko nas), ale się boję, że zawału dostanę... :
To co, bierzemy się?
agask
nałogowiec
oj bierzemy bierzemy bo ja jakiś miesiąc temu też już super doprowadziłam swoje nogi do porządku masażami i ćwiczeniami,a teraz przez te przeprowadzki kompletnie przestałam o siebie dbać,no ale łazienkę mam jak się patrzy,nowy krem na rozstępy i cellulit zakupiony, rękawica do masażu na miejscu więc do dzieła!
no własnie trza sie podreperowac przed latem bo tu zwisa i tam zwisa i niewiadomo jak sie za to wziasc
ja tez zaniedbałam cwiczenia bo mi sie nie chciało albo zapominaąłm ale i tak waga mi spadła na 47 Najgorszy jest brzuch i cyce zwisaja mi do kolan
ja tez zaniedbałam cwiczenia bo mi sie nie chciało albo zapominaąłm ale i tak waga mi spadła na 47 Najgorszy jest brzuch i cyce zwisaja mi do kolan
agula82
Fanka BB :)
a ja ciągle 10 kg do wagi sprzed ciąży
i tez mi wszystko zwisa
ostatnio sóyszałam o takiej kuracji
nakłada sie zaparzone fusy z kawy na nogi brzuch ramiona
na 10 -15 min
a nastepnego dnia naprzemiennie zimny i ciepły prysznic
i tak wszystko trzeba powtarzać do teggo rękawica szorująca a i jeszcze szczypac się trzeba w te zwisające partje zeby krażenie pobudzic
ponoć po miesiącu są zaskakujące efekty
i tez mi wszystko zwisa
ostatnio sóyszałam o takiej kuracji
nakłada sie zaparzone fusy z kawy na nogi brzuch ramiona
na 10 -15 min
a nastepnego dnia naprzemiennie zimny i ciepły prysznic
i tak wszystko trzeba powtarzać do teggo rękawica szorująca a i jeszcze szczypac się trzeba w te zwisające partje zeby krażenie pobudzic
ponoć po miesiącu są zaskakujące efekty
reklama
aniaz
neo-BB-fitka
to by się zgadzało. Kofeina (albo po prostu wyciąg z kawy) jest składnikiem kreów przeciw celulitowi. I o szczypanie-masowanie w tym wszystkim też chodzi. Niby krem ma działać, ale nie zadziała, jak skóra nie będzie odpowiednio pobudzona, krew szybciej roznosi składniki, a szybciej krążąca limfa pomaga usuwać to, co zalega w komórkach, przyczyniając się do celulitu. Wszystko, to całe wchłanianie i oczyszczanie, odbywa się na poziomie komórki. Cell to znaczy komórka.