reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik urody kwietniówek

ELCIA czego Ty sie bałaś? Przy tak szczupłej buzi możesz nosić wszystko.Swietnie wyglądasz i ładna z Ciebie babeczka.

MYCHA dobry fryzjer na pewno doradzi w czym będzie Ci do twarzy, ja jestem pyzata i myślałam,że grzywka odpada, a moja fryzjerka ścieła mi ją po skosie, niezbyt obfitą,ścieniowała boki i o dziwo nie wyglądam jak księżyc w pełni. Teraz jest mnóstwo sposóbów na grzyweczkę.

Czy Wam też szybko rosną włosy? moje pędzą jak szalone. Obcinałam je miesiąc temu dość konkretnie, a mam już prawie takie jak przedtem.W sumie to się cieszę bo jednak lepiej sie czuję w dłuższych włosach, ale na pewno nie zrezygnuję z grzywki.Po latach noszenia prosto ściętych, sięgających prawie do pasa ciężko jest od razu trafić w odpowiednią fryzurkę :)

reklama
Agask mi rosna pomału :( a mogły by troche szybciej ;D
i mela ma to pewnie po mnie bo u nas czupryny nie ma jeszcze O0

Dziękuję!

Mycha Agask ma rację, fryzjer czasem potrafi dobrze doradzić
Ja jak szłam do frycka to chciałam prosta gęstą grzywę,
a ona doradziła mi po skosie
i teraz jestem zadowolona
... bo skoro Wam się podoba :-[ :laugh:

jak zlikwidować wory pod oczami? :(

hm... muszę koniecznie zmienić fryzurę! podoba mi się fryzurka ala Katarzyna Cichopek :) jak myślicie, przyjmie się u mnie? jakieś zdjątko muszę wam załączyć... hm... tylko czy jakieś mam? poszukam :)

tu w nieudolnie wyprostowanych włosach
obraz1183nb.jpg

a takie mam na codzień
dsc043405ky.jpg

lepszych zdjęć nie posiadam :( :( :(

Toja fajnie wygladasz w wyprostowanych
zawsze mozesz zapytac fryzjera jka bedziesz wygladac ala cichopek ;) ja bym zaryzykowała ;D

Toja, chodzisz w rozpuszczonych? Groszek Cie nie ciągnie? Ja juz zapomnialam, co to znaczy rozpuszczone wlosy, dlugie kolczyki, lancuszek...
Wszystko pada ofiarą mojego ciekawskiego i brutalnego boba ::)

aniuz, nie jesteś sama... u mnie podobnie.... ostatnio nałożyłam kolczyki takie co przylegają do ucha (bo już mnie dziurki swędziały ::) :p ;D) ale i tak te jego wszędobylskie paluszki wlezą wszędzie... parę razy ładnie mnie pociągnął... ale już się przyzwyczaja do nich i mniej się nimi interesuje...
ale włosy to ciągnie ile wlezie, chociaż mam raczej krótkie niż długie...

Toja, ja uważam że lepiej Ci w kręconych (ach, zawsze chciałam mieć loczki...) a we fryzurce ala cichopek będzie super.... naprawdę

reklama
Toja loczki masz śliczne!
Fryzurka a'la Cichopek napewno się sprawdzi przy Twojej ładnej buźce
tylko, że Twoje będą bardziej kręcone ;D

Do góry