reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik urody kwietniówek

ELCIA czego Ty sie bałaś? Przy tak szczupłej buzi możesz nosić wszystko.Swietnie wyglądasz i ładna z Ciebie babeczka.

MYCHA dobry fryzjer na pewno doradzi w czym będzie Ci do twarzy, ja jestem pyzata i myślałam,że grzywka odpada, a moja fryzjerka ścieła mi ją po skosie, niezbyt obfitą,ścieniowała boki i o dziwo nie wyglądam jak księżyc w pełni. Teraz jest mnóstwo sposóbów na grzyweczkę.

Czy Wam też szybko rosną włosy? moje pędzą jak szalone. Obcinałam je miesiąc temu dość konkretnie, a mam już prawie takie jak przedtem.W sumie to się cieszę bo jednak lepiej sie czuję w dłuższych włosach, ale na pewno nie zrezygnuję z grzywki.Po latach noszenia prosto ściętych, sięgających prawie do pasa ciężko jest od razu trafić w odpowiednią fryzurkę :)

reklama
Agask mi rosna pomału :( a mogły by troche szybciej ;D
i mela ma to pewnie po mnie bo u nas czupryny nie ma jeszcze O0

Dziękuję!

Mycha Agask ma rację, fryzjer czasem potrafi dobrze doradzić
Ja jak szłam do frycka to chciałam prosta gęstą grzywę,
a ona doradziła mi po skosie
i teraz jestem zadowolona
... bo skoro Wam się podoba :-[ :laugh:

jak zlikwidować wory pod oczami? :(

hm... muszę koniecznie zmienić fryzurę! podoba mi się fryzurka ala Katarzyna Cichopek :) jak myślicie, przyjmie się u mnie? jakieś zdjątko muszę wam załączyć... hm... tylko czy jakieś mam? poszukam :)

tu w nieudolnie wyprostowanych włosach
obraz1183nb.jpg

a takie mam na codzień
dsc043405ky.jpg

lepszych zdjęć nie posiadam :( :( :(

Toja fajnie wygladasz w wyprostowanych
zawsze mozesz zapytac fryzjera jka bedziesz wygladac ala cichopek ;) ja bym zaryzykowała ;D

Toja, chodzisz w rozpuszczonych? Groszek Cie nie ciągnie? Ja juz zapomnialam, co to znaczy rozpuszczone wlosy, dlugie kolczyki, lancuszek...
Wszystko pada ofiarą mojego ciekawskiego i brutalnego boba ::)

aniuz, nie jesteś sama... u mnie podobnie.... ostatnio nałożyłam kolczyki takie co przylegają do ucha (bo już mnie dziurki swędziały ::) :p ;D) ale i tak te jego wszędobylskie paluszki wlezą wszędzie... parę razy ładnie mnie pociągnął... ale już się przyzwyczaja do nich i mniej się nimi interesuje...
ale włosy to ciągnie ile wlezie, chociaż mam raczej krótkie niż długie...

Toja, ja uważam że lepiej Ci w kręconych (ach, zawsze chciałam mieć loczki...) a we fryzurce ala cichopek będzie super.... naprawdę

reklama
Toja loczki masz śliczne!
Fryzurka a'la Cichopek napewno się sprawdzi przy Twojej ładnej buźce
tylko, że Twoje będą bardziej kręcone ;D

Do góry