reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik urody kwietniówek

reklama
Toja ja też bym wiele dala za takie loczki,u mnie druciki. Ja na Twoim miejscu bym je właśnie dobrze wycieniowała,wtedy fryzurka będzie lżejsza,puszysta i skręt będzie wyraźniejszy.Nie zastanawiaj się tylko dobrego fryzjera szukaj :)

ano szukałam szukałam aż w końcu dobrego fryzjera znalazłam... tyle, że za moją fryzurkę ala cichopek życzy sobie 150zł... wrr! no cóż... urząd skarbowy coś mi tam jest winien, więc już niedługo będę wyglądać jak gwiazda filmowa! ;D ;D ;D ;D i do kosmetyczki sobie podskoczę przy okazji! i sama się w lustrze nie poznam! ;D ;D ;D

baby.. zaczęłam tyć... mam już dodatkowe 4 kilogramy... jem jak głupia! co jest? ja nie chcę! buu buu buu! już nie dopinam spodni, które kupiłam sobie całkiem niedawno i z których byłam niesamowicie dumna, bo wszyscy mówili, że chuda jestem kiedy miałam je na tyłku... :p

Wiesz co jest? ZIMA która trwa zdecydowanie za długo,krótkie spacery albo wcale,ciemno,buro,nieprzyjemnie nawet seksić tak sie nie chce.Spokojnie,wyjdzie słonko szybko wrócisz do normy.

dziewczyny!!! ratujcie!!!!
od czasu jak karmię piersią mam problemy z moimi rękami, :( :mad: a dokładnie z samymi dłoniami, są bardzo wrażliwe na chyba wszystko z czym mają stycznośc (dermatolog powiedział mi że to przez hormony ::) )
może znacie jakieś sposoby na poprawienie ich wyglądu ;D
bo teraz wyglądają jak u jakiejś chłopki, nie obrażając nikogo, są czerwone szorstkie i okropne
ja próbowałam już chyba wszystkich kremów łącznie z cytryną, nic nie pomaga mi już ostatnio,
pomóżcie proszę, , może znacie jakieś jeszcze sposoby....

stasiu! też mam problem z suchą skórą! każdego wieczora kładę sobie na dłonie grubaśną warstwę kremu (aż będą białe) i spokojnie sobie kremik wklepuję przez dobre pół godzinki :) resztę kremu wycieram :) podobno dobrze jest smarować ręce wazeliną :) cytryna to był raczej zły pomysł, niepotrzebnie jeszcze bardziej sobie dłonie wysuszyłaś! dużo nawilżaj i powinno być niedługo ok :) aaa! i staraj się jak najczęściej używać rękawiczek przy kontakcie z detergentami!

reklama
Do góry