reklama
ano szukałam szukałam aż w końcu dobrego fryzjera znalazłam... tyle, że za moją fryzurkę ala cichopek życzy sobie 150zł... wrr! no cóż... urząd skarbowy coś mi tam jest winien, więc już niedługo będę wyglądać jak gwiazda filmowa! ;D ;D ;D ;D i do kosmetyczki sobie podskoczę przy okazji! i sama się w lustrze nie poznam! ;D ;D ;D
baby.. zaczęłam tyć... mam już dodatkowe 4 kilogramy... jem jak głupia! co jest? ja nie chcę! buu buu buu! już nie dopinam spodni, które kupiłam sobie całkiem niedawno i z których byłam niesamowicie dumna, bo wszyscy mówili, że chuda jestem kiedy miałam je na tyłku...
baby.. zaczęłam tyć... mam już dodatkowe 4 kilogramy... jem jak głupia! co jest? ja nie chcę! buu buu buu! już nie dopinam spodni, które kupiłam sobie całkiem niedawno i z których byłam niesamowicie dumna, bo wszyscy mówili, że chuda jestem kiedy miałam je na tyłku...
stasia
Zaciekawiona BB
dziewczyny!!! ratujcie!!!!
od czasu jak karmię piersią mam problemy z moimi rękami, a dokładnie z samymi dłoniami, są bardzo wrażliwe na chyba wszystko z czym mają stycznośc (dermatolog powiedział mi że to przez hormony : )
może znacie jakieś sposoby na poprawienie ich wyglądu ;D
bo teraz wyglądają jak u jakiejś chłopki, nie obrażając nikogo, są czerwone szorstkie i okropne
ja próbowałam już chyba wszystkich kremów łącznie z cytryną, nic nie pomaga mi już ostatnio,
pomóżcie proszę, , może znacie jakieś jeszcze sposoby....
od czasu jak karmię piersią mam problemy z moimi rękami, a dokładnie z samymi dłoniami, są bardzo wrażliwe na chyba wszystko z czym mają stycznośc (dermatolog powiedział mi że to przez hormony : )
może znacie jakieś sposoby na poprawienie ich wyglądu ;D
bo teraz wyglądają jak u jakiejś chłopki, nie obrażając nikogo, są czerwone szorstkie i okropne
ja próbowałam już chyba wszystkich kremów łącznie z cytryną, nic nie pomaga mi już ostatnio,
pomóżcie proszę, , może znacie jakieś jeszcze sposoby....
stasiu! też mam problem z suchą skórą! każdego wieczora kładę sobie na dłonie grubaśną warstwę kremu (aż będą białe) i spokojnie sobie kremik wklepuję przez dobre pół godzinki resztę kremu wycieram podobno dobrze jest smarować ręce wazeliną cytryna to był raczej zły pomysł, niepotrzebnie jeszcze bardziej sobie dłonie wysuszyłaś! dużo nawilżaj i powinno być niedługo ok aaa! i staraj się jak najczęściej używać rękawiczek przy kontakcie z detergentami!
reklama