reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik urody kwietniówek

Oj, nic w tym temacie nie powiem, bo jedynie zmiany koloru, na jakie sie na moich cienkasach odwazam, to wlasnie balejaż.

reklama
A ja mam radę bo blondynką jestem od urodzenia i z wyboru :) a też nie lubię jajecznicy na głowie.
Otóż pisałam Wam już gdzieś o eksperymencie,efekt może nie jest taki jak się spodziewałam ale jednak.
Ania i wszystkie blondynki, żeby pozbyć się żółtego odcienia blondu wystarczy zakupić srebrną płukankę do włosów np. Flor Illum, przepis jest taki,że wlewa sie ok 4 kropelek na pół litra wody i tym płucze włosy po myciu, ale ja mieszam te kropelki z odżywką( uwaga na ręce bo barwi na fioletowo) nakładam na włosy i myję się cała,potem spłukuję i mam taki świerzy srebrzysty odcień, o tyle fajny,że włosy nawet ze sporym odrostem nie wyglądają na sprane. Całkiem duża butla, która powinna starczyć na ok. rok kosztuje 10zł.
A z farb niezmiennie polecam Wellaton,blondy mam opracowane.Ja używam najjaśniejszych ale bardzo ładnie wychodzi rozświetlony jasny blond.

zdjęcie niezbyt fajne, ale obiecałam ...
wiktoria392nj.jpg

Grzyweczka super ale teraz poprosimy rozpuszczone włosy,żeby całą fryzurkę pokazać :)

reklama
Do góry