reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
agabre zapraszam Cie do siebie na kawe
P.S. Nie zapomnij pedzelka i farb:-);-)
P.S. Nie zapomnij pedzelka i farb:-);-)
tusenfryd18
agabre nie ukrywam że zazdroszczę Ci talentu,którego zabrakło gdy stałam po niego wkolejce....musiałas stać przedemną;-)
Myslałam o małym motywie zdobiącym ściany u młodego w pokoju.Mój Aleksander mial takie piankowe postaci z bajek,możnabyło dostać je w każdym sklepie dziecinnym i naklejało sie na scianę.Teraz mozna kupić spacjalne naklejki,w tym celu przegladałam wczoraj allegro i chyba cosik znalazłam.
NAKLEJKI ŚCIENNE ZOO-SAFARI WIELKI ZESTAW 2M2 (1459170228) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NAKLEJKI SCIENNE pojazdy AUTA samoloty na sciane L (1434753431) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
to dla tych antytalentów do malowania:-)
Myslałam o małym motywie zdobiącym ściany u młodego w pokoju.Mój Aleksander mial takie piankowe postaci z bajek,możnabyło dostać je w każdym sklepie dziecinnym i naklejało sie na scianę.Teraz mozna kupić spacjalne naklejki,w tym celu przegladałam wczoraj allegro i chyba cosik znalazłam.
NAKLEJKI ŚCIENNE ZOO-SAFARI WIELKI ZESTAW 2M2 (1459170228) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NAKLEJKI SCIENNE pojazdy AUTA samoloty na sciane L (1434753431) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
to dla tych antytalentów do malowania:-)
no właśnie o takich naklejkach, czy to piankowych czy zwykłych pisałam wcześniej sama kupiłam siostrzeńcowi takie piankowe ZOO mieszkam daleko i nie mam jak mu pomalować pokoiku
Nadzieja, jak będę w pobliżu, to zajrzę
Dla starszych dzieci polecam kosmos kilka kółek namalować wystarczy, jakąś rakietę, trochę żółtych plamek jako gwiazdy dziecko może nawet samo "kolorować"
Nadzieja, jak będę w pobliżu, to zajrzę
Dla starszych dzieci polecam kosmos kilka kółek namalować wystarczy, jakąś rakietę, trochę żółtych plamek jako gwiazdy dziecko może nawet samo "kolorować"
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No właśnie ;-)mnie też się motyle właśnie podobają; wydają mi się takie wolne i nie-przesłodzone jak np. księżniczki
reklama
Podziel się: