reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Ja mam faze na sowy, np.: cos takiego !BwneK8g!2k~$(KGrHqMOKjcEwhT4I7tjBMJ3YYhbuw~~_3.jpg

reklama
ja wczoraj w selgrosie widziałam fajne obrazki i naklejki,ale D.nie ma fazy jeszcze na kupowanie takich rzeczy.ale są super.jest na czym oko zawiesić

tusen śliczne te nakleji!!Ta z kubusiem i prosiaczkiem baby mi się bardzo podoba a dla młodego bob budowniczy fajny ;-)

nadzieja ogromnie mi się podoba to drzewko z motylkami! Świetny pomysł z tymi obrazkami. Też zacznę myśleć nad jakimiś naklejkami jak wreszcie umebluję pokój, komoda będzie jutro:) chociaż agabre mnie zainspirowałą do malowania, może się na to odważę...

Nadzieja, zarówno motyle i sowa świetne :D

Traschka, kombinuj dziewczyno ... ;)

Katamisz, do roboty, czekamy na efekty :D

Tusenfryd18 - faktycznie super ten naklejki i megawybór. Są moje ulubione motylki w tym świecące dodatkowo w zestawie z aniołkiem oraz welurowe. Myślę, że w swoim czasie coś wybiorę:-)

reklama
Ach...tak sobie czytam o Waszych pokoikach dla maluchów, a my mamy sypialnię ok 8m...i musimy tam zmieścić kącik dla malucha...planujemy tylko zakup łóżeczka, przewijaka na łóżeczko i tyle, komoda już jest, zostanie tylko opróżniona z naszych rzeczy:-) przydały by sie jeszcze jakieś półki na kosmetyki, pieluchy itp. Jeśli któraś z Was urządzi taki mały kącik, to chętnie podejrzałabym zdjęcia :tak: Na razie nie mam pomysłu jak to wszystko zmieścić i zorganizować :-(

Ps: Tusehfryd18 naklejki świetne, szczególnie podobają mi się te świecące :-)

Ostatnia edycja:
Do góry