reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
a co ciekawe, całkowity koszt takiej dekoracji to 8.50 :D tyle, co zakup plakatówek ;) no i 3 dni pracy ;)

Agabre przede wszystkim dziękuję za szczere chęci.Ja zamierzałam namalować swojemu synkowi bolid z formułą 1(dużych rozmiarów) ale na razie jakoś nie miałam na to weny.Teraz jestem na zwolnieniu i ta myśl powróciła a Twój śliczny malunek na ścianie bardzo motywuje mnie do działania!!:D
Chyba zabiorę się za tą F1...

aaaa i podczas odwiedzin rodzinki we Wro zapraszam do mnie na jakąś kawkę :) Z dzdziulkiem już wtedy ;)

:) polecam wszystkim spróbować przynajmniej :) a jeśli zdecydowanie uważacie, że nie macie zdolności, to w empiku można kupić gotowe naklejki o różnej tematyce :) mi to malowanie sprawiło naprawdę wiele frajdy, zwłaszcza, że malowałam dla własnego maleństwa :)

Katamisz, jeśli masz możliwość, to próbuj, naszkicuj ołówkiem a jak coś nie wyjdzie, zawsze można zamalować :)

agabre, a wiesz że mnie zainspirowałaś? Ja też coś sama namaluję! Jak tylko przyjdzie moja wyczekana komoda i wreszcie będziemy mogli poustawiać meble na swoich miejscach przemyślę co i gdzie:)

traschka, do tego nie trzeba wiele zdolności, naprawdę, ja szukałam najprostszych kolorowanek dla 2-3 latków i tylko je odwzorowałam. Sama bym w życiu nie naszkicowała niczego podobnego. No a poza tym kilka sztuczek pracując w przedszkolu się nauczyłam ;)

Właśnie taki zestaw widziałam w ikea,stała szafa na komodzie i myślałam że jest to jednośc,i bardzo fajnie wyglądało.Dopiero jak weszłam na strone okazało sie to zestawem osobnym.
Skoro tak to ok.:-)
Agabre - kilka sztuczek... Nie za skromna jesteś :tak:
Widzę, po TAKIEJ zachęcie wzrost weny twórczej. Ja niestety do prac plastyczno - domowych mam dwie lewe ręce:zawstydzona/y: Jedynie wymyślanie wystroju i projektowanie mebli, które ktoś wykona wychodzi mi całkiem nieźle. I tak pomyślałam,że na żółtobeżowych ścianach, które są w pokoju Młodej to by jakieś motywy muszli czy rozgwiazd pasowały czy co tam innego może być na plaży. Kolorowa piłka ?

Ostatnia edycja:
Zaprojektować tak, wykonać niekoniecznie :-( Ale tak mnie zainspirowałaś, że poszukałam naklejek na Allegro - i safari jest i plaża nawet :tak: Ale najbardziej mi jednobarwne motyle do gustu przypadły. Tak czy i naczej najpierw muszę uporządkować pokoik i w nim poprzestawiać meble.

reklama
mnie też się motyle właśnie podobają; wydają mi się takie wolne i nie-przesłodzone jak np. księżniczki; bo ja się nad dekoracją dla córy zastanawiam, chłopczyk będzie miał mały motyw na ścianie przy łóżeczku,w naszej sypialni; no i też córci raczej bym chciała coś sama namalować, a synkowi jedynie gotowce przykleić (a z gotowców to właśnie chyba coś ze zwierząt - uwielbiam słoniki:) ); ale bardzo lubię też koniki morskie, hmm...

Do góry