reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

cinamon ale słodki kącik! Ania będzie zachwycona, ja jestem!

Larvuniu jesli ci wygodnie w łazience przewijać to przecież nic nie stoi na przeszkodzie:) Ja mam przewijak w pokoju, bo też nie wyobrażam sobie biegać do łazienki co chwilę, tak jest tak ciemno (łazienka bez okna) i ciasno. Ja kapać też będę na pewno w pokoju, bo w łazience jest przeciąg. Jak się kapię to czuję powiew powietrza od kratki pod drzwiami do kratki wentylacyjnej więc dla maleństwa to odpada. W pokoju mam cieplej.

reklama
Cinamon slicznie, na prawde baaardzo i sie podoba
MArta koniecznie pokaz jak juz bedzie gotowe, fajny pomysł z imieniem

Larvunia - ja myślę kąpać w łazience, ale przewijak będzie w pokoju.
Co do imienia z materiału czy czegoś innego to tak zachorowałam na metalowe wieszaczki literki, że jak tylko dowiedziałam się, że mój kolega pod koniec maja leci do USA zapytałam Nadziei ;) gdzie kupiła swoje, podesłała mi linka ( faktycznie cena powala :szok: ) i do jeszcze jednego sklepu gdzie i ładniejsze i tańsze ( a i tak to nietania impreza :no: ). Zamówimy przesyłkę do hotelu i bez literek ma mi się nie pokazywać na oczy po powrocie :-p

Cinamon, świetny efekt! Ja nie lubię różu, ale całokształt wygląda super! :-D

Forever, he he, no to CIę wzięło na te literki ;-)

Cinamon...pokoik śliczny...napewno się spodoba córeczce

Ja mam przewijak w łazience razem z wanienką, z racje tego że sypialnia tuż obok łazienki więc więc mam bliziutko

Dzięki Kochane za docenieni zdolności..wiecie ... mnie cieszy, że własnie sama to zrobiłam i później synuś będzie miał pamiatkę...dla drugiego dzieciątka zrobię też takie:-)żeby nie było awantur;-) od poczatku mam pomysł gdzie co powiesic...
...póki co synus bedzie miał swoj kącik u Nas w sypialni bo nowy domek się kończy-więc w przyszłym roku urzadzę męski pokój dla małego- w końcu bedzie miał już rok..:-)hahaha
....jak tylko wszystko skonczymy to napewno podziele się foto!
co do przewijaka,ja równiez mam na łozeczku bo wszystko pod reką a kapac zobacze gdzie bedzie wygodniej-waniennka na stojaku polecam-wiec to kwestia przeniesienia...kazdy urządza wedle własnych upodobań wiec larvunia don't worry :-)

Kurcze takiego mi smaka narobiłyście na te literki że chyba i ja coś wydziergam :) a co :)
zwłaszcza że jak głupia nahaftowałam się tych baranków do przybornika i na ochraniacz i szkoda żeby leżały bezużyteczne a też pamiątka będzie śliczna

reklama
Ja też uwielbiam robić coś samodzielnie. Synek miał swój kącik 4 lata temu dokładnie w tym samym miejscu. Królowały wtedy zielenie i błękity a wszystko w klimacie rybkowym. Z racji tego że my z m jesteśmy miłośnikami wędkowania. Zrobiłam wtedy sieć rybacką, do tego poprzyszywałam rybki kolorowe i zawiesiłam pod sufitem. Na ścianie też były rybki. Fajnie tak zrobić coś od serca dla dziecka. Daje to niesamowitą radość i na nic bym tego nie zamieniła.:-)

Do góry