reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Cinamon- super!!! Świetny kącik...
Zmobilizowałaś mnie do działania. Zaczynam jutro działać...

Choć u mnie będzie skromnie... ale już chcę popatrzeć na "efekt końcowy" ;-)

reklama
Agatko powodzenia! Ja mimo ciężkiej pracy miałam świetną zabawę:) mogłam kupić naklejki ale cena ich to 100 zł, więc postanowiłam namalować sama i tak wyszło też tanim kosztem.Na pewno z naklejkami byłoby ładniej ale trudno :)

cinamon- super!!!tak przytulnie,ze sama bym sie tam położyła ;-) bardziej cieszy jak się samemu coś zrobi;-)
oto moja robótka dla synka...jak zmontujemy łóżeczko i powiesimy półeczkę to będzie Jego imię na ścianie:-) ja mam pościel i dodatki w beżach...takie stonowane kolorki
IMG_0003.jpg

cinamon pięknie ten kącik malutkiej zrobiłaś!!!!!Naprawdę cudo...napatrzeć się nie mogę!!A te ptaszki czym malowałaś??

marta6nz zdolna bestia z Ciebie i pomysłowa strasznie!!Śliczności i czekamy na efekt końcowy jak powiesisz na ścianie:)

Katamisz kurczaki robiłam próbkami farb. Można je kupić w każdym sklepie z farbami. Są to farby lateksowe. Czerwoną miałam duluxa i kosztowała 7 zł, a inne kolory to chyba był bondex po 3 zł. Taka saszetka starczyła mi na wymalowanie wszystkich pierzeków i jeszcze sporo zostało.To naprawdę tani koszt. Nie widać na zdjęciach ale doklejone do kurczaków są pióra kolorowe które kupiłam w Leroy merlin też za jakieś grosze

cinamon przepięknie :-) jestem pod wrażeniem :-) :-)

marta ale zdolności masz :-) normalnie takie literki kosztują dużo

cinamon efekt jest powalający - no ślicznie po prostu :)

marta słodkie te literki :)

A do mnie przyszedł dziś zamówiony parę dni temu przybornik na łóżeczko i prześcieradło z falbanką, jestem strasznie szczęśliwa bo kolor jest identyczny jak pościel Nino więc całość będzie ślicznie wyglądać :)

W ogóle to strasznie Wam zazdroszczę że już macie gotowe pokoiki albo kąciki dla waszych dzieciaczków - my dopiero dziś zaczęliśmy remont, mąż rozpoczął od naszej sypialni w której będzie kącik Majeczki, w razie jakby chciała wyjść wcześniej żeby miała dokąd :) ale ogółem to całe mieszkanie do odnowienia, odmalowania, w kuchni generalny remont z wymiana kafelków więc będzie to trwać długo i boję się czy zdążymy ze wszystkim...

No I problem ze swingiem sie rozwiazal, bo dzis dostalam w prezencie ten oto od kplezanki. Co prawda jest na baterie, ale stwierdzilam, ze I tak nie bede go uzywac dluzej niz 4,5 m-cy wiec chyba na baterie
mi starczy;)
Fisher-Price My Little Lamb Cradle Swing - Walmart.com
cinamon super kacik, szczegolnie podobaja mi sie te kurczaki. Szukalam nawet ostatnio takich dekali na sciane, ale nic rownie sympatycznego nie znalazlam.

marta wogole nie wygladaja na robote wlasnoreczna, swietne robota!
Ja tez juz powoli zaczynam wszystko skladac do kupy. Musze jeszcze powiesic obrazy, ramki I wieszaczki na sciane. Moze dodam jakies zdjecie jak wroce do domu;))

reklama
Kochane te literki to jak się zamawia przez Internet również są ręcznie robione....wyszywałam je parę dni-by wszystko było jak na maszynie odszyte ;-) bez porównania jakie to małe koszty, gdy robi się to samemu...mam jeszcze kilka innych gadźwtów takich by przyczepić do wiklinowych koszyczków:-)
..a dla koleżanki, która teraz urodziła synka Boryska zrobiłam taką poduszkę duże serce a na nim dużą literkę B-myślę, że się ucieszy;-)

https://www.babyboom.pl/forum/members/madzioolka-85912.html Madzioolka powodzenia w remoncie- oby się szybko skończył...a na ten czas polecam Ci przenieść się np.do rodziców bo ostatnio słuchałam,że na kobiety w ciąży źle działają te "zapachy remontu" jak np.farba

Do góry